Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Interviu cu Torben Søndergaard despre mișcarea ”Ultima Reformă”

Războaie, persecuție și atacuri armate! Mulți cred că ne îndreptăm spre vremurile de pe urmă, dacă nu suntem deja acolo. O persoană a chemat Biserica la trezire și să devină lumină în întuneric. El îndeamnă credincioșii să vindece bolnavii, să vestească Evanghelia, să scoată draci și să umble cu Duhul Sfânt. Recent, am stat de vorbă cu evanghelistul Torben Søndergaard din Danemarca despre o nouă reformă a Bisericii prin semne și minuni.

Spune-ne mai multe despre Ultima Reformă. Despre ce este vorba ?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Noi Îl iubim pe Hristos. Mulți Îl iubesc pe Isus, însă avem multe tradiții. Tradițiile noastre ne îngrădesc. Biserica are o istorie de mii de ani. În acest răstimp, Biserica s-a aflat într-o continuă schimbare. Biserica timpurie a fost o Biserică vie și puternică ce a vindecat bolnavii, a scos draci, a vestit Evanghelia, condusă de Duhul Sfânt. Această situație s-a schimbat pe vremea lui Constantin, sub conducerea Bisericii Catolice.

Wendy Griffith: Da. Aceasta a devenit o mișcare globală. Cum a luat ființă?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Am citit Biblia și mi-am cercetat viața și m-am gândit că ceva nu este în regulă. Am început să Îl căutăm mai mult pe Dumnezeu, am postit 40 de zile, L-am căutat pe Dumnezeu. Încetul cu încetul, am început să trăim conduși de Duhul Sfânt.

Wendy Griffith: De exemplu, ce s-a întâmplat?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Au avut loc multe întâmplări. Dumnezeu ne-a vorbit și ne-a îndrumat spre o persoană, spre o casă. Am intrat într-o casă și toată familia s-a întors la Hristos. I-am botezat în cadă, i-am vindecat pe podeaua din camera de zi, așa cum citim în Faptele Apostolilor despre Petru, care s-a dus în casa lui Corneliu. Am văzut întâmplări asemenea celor din Faptele Apostolilor. Apoi, am început să împărtășim cu oamenii ce am învățat. Mulți ne-au spus ”da” și ”amin”, deoarece mulți merg la biserică, dar știu că e ceva mai mult decât a merge la biserică și apoi a merge acasă. Ei aud multe predici, dar ei vor să vadă lumina, ei vor să vadă manifestarea puterii Duhului Sfânt.

Wendy Griffith: Torben, spune-ne ce se întâmplă cu creștinii de rând când ajung în posesia acestei puteri, când înțeleg că este vorba de mai mult și trec la acțiune?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Să vorbim despre vindecare! Putem citi toate cărțile din lume despre vindecarea bolnavilor în calitate de creștini, dar tot ne îndoim. Când mergem cu un credincios pe stradă, găsim o persoană bolnavă pentru care credinciosul se roagă și acea persoană se vindecă, atunci se schimbă ceva. Acum, credincioșii știu că pot vindeca, dacă au reușit o dată, știu că vor reuși și data următoare. Și o vor face în continuare. Am văzut oameni care merg la biserică de 30-40 de ani și care nu au vindecat niciodată pe nimeni, nu au scos niciodată draci, nu au dus pe nimeni la Hristos, nu au botezat pe nimeni cu apă și cu Duhul Sfânt.

Wendy Griffith: Da.

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Când îi ducem pe stradă sau îi instruim, ajunge o singură întâlnire și ei continuă lucrarea. Vezi vindecări săptămânal, vezi oameni care se întorc la Hristos săptămânal. Nu trebuie să fii ordinat, nu trebuie să conduci o biserică pentru a sluji. O poți face și în camera de zi.

Wendy Griffith: Acest tip de slujire nu este foarte popular în țara ta, în Danemarca, ai fost persecutat. Ce se întâmplă în Danemarca?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Acest fenomen are loc și în Europa, dar legile se schimbă.

Wendy Griffith: Nu este legal să scoți draci?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Da, în Danemarca nu este legal. Sunt persecutat începând din ianuarie. S-a vorbit despre mine la știri de vreo 12 ori într-un interval de trei săptămâni.

Wendy Griffith: Ca fiind o influență negativă?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Da.

Wendy Griffith: Deoarece scoți draci.

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Înțeleg ce înseamnă știri false, înțeleg puterea organelor media. Politicienii din guvern au ajuns să vorbească despre mine. Au adoptat o lege privind violența asupra minții. Această lege spune că, dacă scoți draci în fața copiilor sau a oamenilor cu handicap, asta înseamnă violență asupra minții, care se pedepsește cu trei ani de închisoare.

Wendy Griffith: Acest fapt te-a descurajat să îți urmezi chemarea?

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Dacă credem cu adevărat în Biblie, în Faptele Apostolilor, atunci știm că Biblia ne vorbește despre prezent, despre izbăvirea din prezent, despre aplicarea Evangheliei în prezent, dar și despre persecuția din prezent.

Wendy Griffith: Așa este. Isus a spus: ”Dacă M-au prigonit pe Mine, şi pe voi vă vor prigoni...”

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Da, este foarte greu, dar vremurile se schimbă. Este timpul ca America să se trezească. Harul se revarsă acum peste America. Această libertate se poate lua foarte ușor. Acum trei luni, acum șase luni, nu mi-aș fi imaginat că familia mea și cu mine vom ajunge să ne facem bagajele în două zile și să părăsim țara cu opt bagaje și să cerem azil în altă țară.

Wendy Griffith: Niciodată nu este ușor să îți părăsești țara natală, însă știu că Dumnezeu va fi cu tine oriunde te vei duce. Aceasta este promisiunea Sa din Cuvânt. Dumnezeu să te binecuvânteze! Îți mulțumesc foarte mult pentru participare.

Torben Søndergaard, Ultima Reformă: Și eu îți mulțumesc.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 787. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.