Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

NOU: Un film despre evanghelistul Luis Palau

S-a spus despre el că este Billy Graham al Americii Latine. Un film care prezintă viața și moștenirea evanghelistului Luis Palau este disponibil pe iTunes și Amazon. Filmul va fi disponibil și pe DVD-uri din 10 septembrie. Filmul este intitulat ”Palau.” Jenna Browder s-a dus în culise să stea de vorbă cu actorul care joacă în rolul lui Luis.

Jenna Browder: Este un film care va inspira publicul. Este vorba de povestea vieții evanghelistului Luis Palau de la începuturile modeste din Argentina, până la scena mondială, unde a câștigat milioane de oameni pentru Hristos. Am stat de vorbă cu actorul care joacă în rolul lui Luis, cu Gastón Pauls, pentru a ne povesti despre această experiență. Mai întâi, iată cum au început acești doi bărbați să lucreze la acest proiect.

Gastón Pauls: L-am întâlnit cu foarte mult timp în urmă în Buenos Aires.

Jenna Browder: El a participat la unul dintre festivalurile faimoase ale lui Luis. Gastón este un actor renumit și o personalitate de televiziune renumită în America Latină. El a mers la festival pentru a realiza un fim documentar.

Gastón Pauls: Am mers la festival pentru a vorbi cu publicul, nu cu Luis. Am vrut să aflu mai mult despre acest bărbat care a reușit să atragă milioane de oameni ca să îl asculte. Am mers acolo. Am realizat un documentar. După aceea, el m-a sunat să îmi mulțumească pentru realizarea acelui documentar. El a spus că poate Dumnezeu ne va aduce împreună într-o bună zi. Acum doi ani am fost sunat și mi s-a spus că Asociația Palau s-a gândit la un film despre viața lui și s-au gândit la mine să joc rolul principal.

Jenna Browder: Filmul începe cu relatarea copilăria lui Luis. În tinerețe, el a vestit Cuvântul lui Dumnezeu la radio și a predicat pe străzi. Gastón a jucat în rolul lui Luis ca adult, când a început să studieze orga.

Gastón Pauls: Crearea unui personaj fictiv este o provocare. Când joci în rolul unei persoane care trăiește este și mai dificil, trebuie să fii respectuos.

Jenna Browder: Înainte de a începe filmările, el a vrut să se întâlnească cu Luis față-n față.

Gastón Pauls: Ne-am întâlnit acum doi ani în Portland. Am remarcat în ochii săi bunătatea sa, smerenia sa, modul său de a vorbi.

Jenna Browder: El a redat asta în scenele care urmăresc suișurile și coborâșurile vieții lui Luis.

Subtitrare:

- Billy Graham!

- E o plăcere să vă întâlnesc.

Jenna Browder: Billy Graham a fost o inspirație pentru Luis. El a devenit prietenul și mentorul lui Luis. Dumnezeu i-a dat lui Luis abilitatea de a atinge masele cu Împărăția, asemenea lui Billy Graham. Gastón a spus că a fost foarte dificil de redat vocea lui Luis.

Gastón Pauls: El vorbește într-un mod deosebit: ”Bună, Gastón, ce mai faci?” A trebuit să vorbesc în acest fel.

Jenna Browder: El își aduce aminte de o scenă deosebit de grea când și-a pierdut vocea.

Gastón Pauls: Nu mi-a venit să cred. Toată lumea se uita la mine și aștepta să vorbesc. Eu am început să mă rog în fața actorilor. Ei s-au rugat împreună cu mine. După vreo 20 de minute, mi-am recăpătat vocea și a fost mai bună ca niciodată.

Jenna Browder: Asemenea mesajului lui Luis, Gastón nădăjduiește că acest film va schimba inima oamenilor.

Gastón Pauls: Acest film poate face lumea mai bună, o lume cu mai multă lumină, cu mai multă nădejde.

Jenna Browder: El spune că filmul i-a schimbat viața.

Gastón Pauls: S-ar putea să fie una dintre cele mai importante producții ale vieții mele.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 787. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.