Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

IRAN: Creștinii din Iran cer libertate

Răspândirea creștinismului în Iran a dus la o persecuție intensă. Liderii din SUA au cerut regimului islamic să elibereze o femeie care se află în închisoare deoarece este creștină. Tribunalul Revoluționar din Iran a trimis-o pe Mahrokh Kanbari, de 65 de ani, la închisoare deoarece citez: ”A acționat împotriva siguranței naționale.”

În decembrie, oficialitățile iraniene au percheziționat casa ei și au interogat-o timp de 10 zile înainte de a fi trimisă la închisoare. Iranul este unul dintre locurile cele mai periculoase pentru creștini, mai ales pentru femeile creștine. La începutul acestui an, am stat de vorbă cu Maryam Rostampour, o credincioasă care a stat aproape un an într-o închisoare iraniană deoarece a distribuit Biblii.

Maryam Rostampour, „Captive in Iran”, autoare: Aceste probleme se datorează islamului. Constituția Iranului se bazează pe legea Șaria. În ultimii ani, femeile au decis să își apere dreptul de a decide să nu poarte voal. Aceste femei au fost arestate, trimise la închisoare, torturate, abuzate, bătute.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 787. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.