Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

ISRAEL: Biserica apostolilor

Potrivit unor arheologi israelieni, s-a găsit orașul natal al celor doi ucenici ai lui Isus, Petru și Andrei, în satul de pescari Betsaida. Arheologul dr. Mordechai Aviam de la Institutul Kinneret conduce săpăturile de pe malul nordic al Mării Galileei de ani de zile. Echipa sa a descoperit rămășițele a ceea ce ei consideră a fi biserica apostolilor.

Este vorba de o biserică din epoca bizantină care se presupune că ar fi fost construită deasupra casei lui Petru și Andrei. Ei au găsit un mozaic, marmură, sticlă, monede de argint și o baie romană care indică faptul că regiunea a fost cucerită de romani.

Mordechai Aviam, Institutul Kinneret al Arheologieie din Galilea: Am găsit un document de la un pelerin creștin din secolul al VII-lea d.H. în care scrie că, după ce a plecat din Capernaum, el a ajuns în Betsaida. Acolo a găsit o biserică a apostolilor Petru și Andrei. Acest sit poate deveni un loc interesant pentru cei care doresc să fie în apropierea locului unde au locuit apostolii.

Emily Jones: Se presupune că Betsaida este de asemenea și locul unde Isus a hrănit 5 000 de oameni.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 787. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.