Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

HONG KONG: Lideri creștini din diverse țări proclamă unitatea în credință la Hong Kong

Situația din Hong Kong domină emisiunile de știri de zece săptămâni datorită protestelor masive pentru apărarea drepturilor democratice și datorită unei posibile represalii din partea Chinei. Însă recent, a avut loc un alt eveniment important.

George Thomas: Așa este. Lideri chinezi creștini din Macau, Taiwan și alte 35 de țări s-au întrunit pentru a-și proclama unitatea în credință și pentru a-și exprima scopul de a vesti Evanghelia în lume. Această știre a fost realizată de colegii noștri de la GOOD-TV (Gud TiVii) din Taiwan.

Lydia Wong, pastor: Asia! Vă vorbesc în Numele lui Isus. Sunteți cei care vor deschide calea pentru Domnul Isus…

Reporter: Când diversele gurupuri etnice din China simt o unitate autentică în Duhul Sfânt, atunci chinezii vor fi chemați să fie lideri și să ducă prezența lui Dumnezeu în rândul națiunilor pentru a-i duce înapoi la Ierusalim.

Lynn Green, vorbitoare: Această întrunire pune accent pe unitatea în Trupul lui Hristos, pe autoritate, pe darul de a vedea în ce stadiu este atmosfera spirituală. Când atmosfera spirituală este potrivită, atunci trupele terestre pot interveni. Așa văd eu această întrunire.

Diane Bickle, participantă la conferință: Sunt pentru prima dată în Asia la o astfel de întrunire. Întrunirea mi-a depășit toate așteptările. Simt prezența puterii Tatălui. Familia se întrunește în așa fel încât ne va schimba modul de viață, modul de a ne ruga pentru alții, modul de a fi lângă alții, modul în care ne susținem unii pe alții și ne trăim viața împreună.

Reporter: În acest an, la întrunirea chinezilor vedem strângerea liderilor generației noi de către Domnul. Tinerii au declarat că vor lăsa în urmă prejudiciile și egoismul pentru un singur scop, acela de a vedea chinezii uniți.

Știre prezentată în cadrul emisiunii Mapamond creștin 788 – august 2019. Citește aici ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.