Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

ȚARA GALILOR: Andrew Palau binecuvântează oamenii din Țara Galilor

Biserici dintr-o altă zonă a Regatului Unit așteaptă ca oamenii să meargă la ei. Creștinii din orașul Swansea din Țara Galilor au decis să vestească Evanghelia în comunitatea lor. Prietenii lor din partea cealaltă a Atlanticului le-au dat o mână de ajutor. Andrew Palau, fiul evanghelistului argentinian Luis Palau a predicat la serviciile de seară în cadrul săptămânii de evanghelizare intitulată "Să strălucești, Swansea!". El a spus organizației Global News Alliance familia Palau le datorează mult misionarilor din Țara Galilor. 

Andrew Palau: Tatăl meu a venit aici în 1976 și s-a întâlnit cu pastori în cadrul turneului intitulat "Din Argentina, cu mii de mulțumiri." Tatăl meu a vorbit despre toate acele lucruri bune de care a avut parte în ultimii 50 de ani în timp ce a slujit ca misionar cu credincioșie și în care a dus familia Palau la Hristos. Mai întâi pe bunica mea, apoi bunicul meu au ajuns să Îl cunoască pe Domnul. Acesta a fost începutul transformărilor în famila noastră. Acelea au fost primele zile în care am ajuns să cunoaștem și să iubim Țara Galilor. Le suntem foarte mulțumitori.

Biserica a organizat lecții zilnice de Biblie, evanghelizări pe plajă și pe străzi și evenimente cu familii în fiecare seară. Palau a vestiti Evanghelia pe Terenul de rugby și cricket Sfânta Elena. Potrivit lui Palau, Dumnezeu lucrase deja acolo, înainte de sosirea lor.

Andrew Palau: Am deschis cortul de rugăciune la miezul zilei. La intrare ne-a așteptat o femeie cu un cățel și ne-a spus că vrea să Îl cunoască pe Dumnezeu și ne-a cerut ajutorul. Imaginați-vă! Rugăciunile noastre au fost ascultate pe loc. Ea a spus că și-a plimbat câinele pe plajă și a simțit că Dumnezeu îi vorbește, că o cheamă. Ea a spus că

I-a vorbit Domnului. A întrebat-o pe prietena noastră Deb dacă acest fapt este ciudat. Ea nu a vrut să considerată o persoană ciudată. Prietena noastră a liniștit-o și i-a spus că ce i s-a întâmplat este ceva minunat. Ea L-a acceptat pe Domnul. Ea se va întoarce în seara aceasta și vom umbla cu ea în noua ei credință.

Semințele plantate de misionari din Țara Galilor mai bine de 50 de ani dau roade și binecuvântează oamenii din Țara Galilor.

 

Știre prezentată în cadrul emisiunii Mapamond creștin 788 – august 2019. Citește aici ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.