Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Ai putea să ierți pe cineva care ți-a incendiat biserica?

O întâmplare adevărată din India. Dumnezeu mi-a vorbit când aveam 18 ani. Mi-a zis: „Te-am ales, te-am chemat pe nume, ești al Meu”. În acea zi mi-am dedicat viața slujirii. Știam care era provocarea, și totuși am deschis biserica.

ROHAN

Am început cu evanghelizare personală și lucrarea cu copiii. După șapte ani, treizeci de familii au venit la Hristos și am deschis o biserică. Vineri, după rugăciunea de seară de la ora 20, toți au plecat acasă. Pe la miezul nopții, am primit un apel prin care am fost înștiințat că biserica luase foc. Nu puteam vedea nimic. Totul ardea. Simțeam miros de petrol și de alte substanțe chimice. Totul s-a transformat în cenușă.

Domnul a dat și Domnul a luat, dar ce va face Dumnezeu de acum înainte ?

Mai târziu, Rohan a aflat că biserica fusese incendiată de extremiștii hinduși care se opun prezenței creștine în regiune.

Partenerii de la organizația Open Doors au ajutat adunarea lui Rohan prin rugăciune, încurajări și fonduri cu care construiască o nouă clădire.

Așa cum Hristos a plâns pentru Ierusalim, inima Domnului tânjește după oamenii din India.

După ce a fost reconstruită, congregația și-a dublat numărul, ajungând la peste 60 de familii.

„Fraţii mei, să priviţi ca o mare bucurie când treceţi prin felurite încercări,

ca unii care ştiţi că încercarea credinţei voastre lucrează răbdare. Dar răbdarea trebuie să-şi facă desăvârşit lucrarea, ca să fiţi desăvârşiţi, întregi şi să nu duceţi lipsă de nimic.”

Poți întări credința bisericii din India !

Roagă-te, dăruiește, distribuie știrea!

Citește ultimele știri creștine aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.