Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Locuitorii din Bahamas afectați de uraganul Dorian primesc ajutoare

Ultimele trei zile au fost cele mai rele zile din viața mea. Am înotat, am luptat cu vântul, ploaia și molozul. Ne-am ales cu tăieturi și vânătăi, unele rude au murit încercând să scape, dar a trebuit să încercăm.

Andrew Mazzella, Samaritans Purse: Uraganul Dorian a atins categoria a 5-a pe scara intensității vântului și a rămas așa câteva zile. A provocat daune uriașe: puteți vedea copacii căzuți. Călătorind cu mașina, în întreaga zonă se văd bălți de apă, zone inundate, case cu acoperișurile smulse și cu geamurile sparte, iar altele complet demolate.

Rochelle Robinson, cetățeană: Vântul a început să urle, era ca și cum un tren ar fi trecut încontinuu. Pe de altă parte, ne simțeam ca într-un avion, pretutindeni se simțea o presiune puternică, a început să ni se înfunde urechile. Părea că tot aerul era extras din atmosferă. A căzut tavanul, apa a intrat înăuntru, vântul a măturat totul. A trebuit să-mi trezesc copiii și să ieșim din casă înotând, încercând să ajungem într-o zonă mai înaltă. L-am luat și pe nepoțelul meu de doi ani.

Andrew Mazzella, Samaritans Purse: Când am ajuns pe aeroport, am văzut 200 de persoane aliniate care voiau să fie evacuate, să ajungă la Nassau ori în alte locuri. Nu au niciun fel de resurse. Sunt oameni care stau pe pista de aterizare, în căldură, de mult timp. Din această cauză au nevoie de perfuzii, unii au leșinat...

Rochelle Robinson, cetățeană: Ne dorim să ne ridicăm. Uraganul ne-a luat tot: tot ce știam, ne-a luat tot. Nu avem curent, apă, niciun loc unde să dormim, să ne spălăm... Nu ne-am făcut baie de aproximativ o săptămână. Încercăm să supraviețuim. Mulți dintre noi avem copii și încercăm să fim puternici pentru copiii noștri.

Andrew Mazzella, Samaritans Purse: Am venit să oferim resursele esențiale: am adus generatoare de curent, filtre de apă, truse pentru igienă, prelate. Le-am încărcat pe un șlep ca să poată ajunge la Abaco și să împlinim nevoile oamenilor din comunitățile de aici. Cel mai important lucru pentru care vă puteți ruga e ca oamenii să primească speranță, să știe că nu sunt singuri. Samaritans Purse nu aduce doar resurse materiale, am venit să aducem speranță în Numele lui Isus, să le spunem că nu sunt singuri și că, după ce vom pleca, Dumnezeu va rămâne cu ei și îi va ajuta să înainteze.

Sursa: GNA

Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.