Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Interviu cu Todd Nettleton despre vizita delegației creștine în Arabia Saudită

Arabia Saudită se află printre țările în care persecuția creștinilor este cea mai gravă din lume. Todd Nettleton este directorul de comunicare pentru The Voice of the Martyrs , un grup care apără drepturile creștinilor persecutați și este cu noi în studio pentru a vorbi despre situația actuală. Ai spus să nu ai vizitat încă Arabia Saudită, însă acei credincioși au spus că situația nu este așa de gravă precum unii și-o imaginează.

Todd Nettleton: Este interesant să vezi că lideri creștini și creștini credincioși sunt bine-veniți în Arabia Saudită. Acum 10 ani ar fi fost ceva șocant. Am avut oportunitatea să-l intervievez pe Joel Rosenberg pentru postul de radio The Voice of the Martyrs. Am vorbit despre aceste vizite în Arabia Saudită. El consideră că dacă ei îi invită pe creștini, atunci trebuie neapărat să mergem acolo, să reprezentăm Evanghelia, să fim mâinile și picioarele lui Isus acolo. Însă nu s-ar bucura de ideea ca un saudit să devină creștin.

Wendy Griffith: Care este situația în ce privește libertatea religioasă din Arabia Saudită?

Todd Nettleton: Saudiții nu au parte de libertate religioasă. Musulmanii suniți consideră că un saudit trebuie să fie un musulman sunit. Dacă cineva dintre ei ar spune că este adept al lui Isus Hristos, ar avea probleme.

Wendy Griffith: Todd, membri ai acestei delegații care au vizitat regatul vorbesc despre schimbări pozitive, despre faptul că devin mai occidentali. Ce fel de schimbări ai dori să vezi în Arabia Saudită?

Todd Nettleton: Cea mai mare schimbare pe care ne-o dorim este aplicarea libertății religioase. Am dori ca guvernul saudit să recunoască că un cetățean saudit poate fi un saudit patriot și un adept al lui Isus Hristos. Aceasta ar fi o schimbare uimitoare.

Wendy Griffith: În ciuda persecuției, Evanghelia se răspândește în Arabia Saudită.

Todd Nettleton: Evanghelia se răspândește în Arabia Saudită și nu doar de la persoană la persoană, ci mai ales prin intermediul internetului, prin intemrediul canalelor de televiziune prin satelit, pe Facebook, prin relații.

Wendy Griffith: Ei nu permit existența bisericilor?

Todd Nettleton: Nu. Nu vei vedea un predicator de stradă care să predice Evanghelia în Arabia Saudită. Majoritatea interacțiunilor de pe internet sunt private și au loc în secret. Nu poți dezvălui familiei, părinților că citești Biblia și că te gândești să Îl urmezi pe Isus. Asta ar crea multe probleme.

Wendy Griffith: Știu că te rogi pentru biserica persecutată. Cum să ne rugăm pentru Arabia Saudită?

Todd Nettleton: Rugați-vă pentru delegația care tocmai a vizitat Arabia Saudită, pentru ca munca lor să dea roade și rugați-vă pentru ca saudiții să aibă întâlniri divine cu Isus Hristos.

Wendy Griffith: Amin! Todd Nettleton de la The Voice of the Martyrs, îți mulțumim pentru interviu.

Todd Nettleton: Cu plăcere.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 793 - septembrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.