Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Operation Blessing ajută victimele uraganului Dorian

Unele familii din Bahamas își iau inima în dinți și se întoc la casele lor ca să vadă ce a mai rămas din ele după trecerea uraganului Dorian. Operation Blessing de la CBN este pe teren și îi ajută să își revină după furtună oferindu-le provizii de bază. Le oferă îngrijiri medicale de bază și îi ajută și cu alte nevoi. Diego Traverso de la Operation Blessing spune că urmele devastării sunt peste tot. Muncitorii și voluntarii de la Operation Blessing verifică zonele și locuitorii și resusele lor de apă. Potrivit lui Traverso, locuitorii nu știu ce se va întâmpla pe viitor.

 

Diego Traverso, Operation Blessing: Viitorul este incert pentru majoritatea familiilor. Nu se știe care va fi soarta insulei, dacă o vor putea reconstrui. Operation Blessing vrea să fie alături de oameni. Vom rămâne aici să distribuim pachete cu mâncare, vom construi bucătării mobile, vom distribui multe lămpi solare, le distilăm apa. Salubritatea publică este foarte importantă.

Așa este. Potrivit lui Traverso, ei lucrează pentru a se asigura că proviziile de apă sunt sigure. Echipa de apă produce clor folosind sistemul de canalizare și îi învață pe oameni cum să îl folosească. Ei mai distribuie apă, peste 450 de kg de mâncare și alte provizii necesare supraviețuirii oamenilor de pe insulă.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 793 - septembrie 2019. Ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.