Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Președintele Donald Trump îi apără pe cei persecutați

Prezentator: Bună și bine ați venit la această ediție a emisiunii „Mapamond Creștin”. Începem emisiunea cu mesaje mixte din partea Casei Albe. Președintele Donald Trump apără libertatea religioasă și pe creștinii persecutați. În aceeași săptămână, administrația americană a anunțat că va scădea numărul refugiaților permiși în țară, în timp ce o familie creștină fuge de persecuție și cere azil în Statele Unite.

Președintele a găzduit un forum fără precedent despre apărarea drepturilor religioase la Națiunile Unite. În cadrul discursului său, el a vorbit despre statistici alarmante. 80% din populația lumii trăiește în țări unde libertatea religioasă este amenințată, restricționată sau chiar interzisă. În ceea ce privește creștinii, Trump a spus că unul din nouă creștini se confruntă cu persecuție severă în lume. Se estimează că 11 creștini mor zilnic pentru credința lor. Acesta este un motiv pentru care dorește să ia măsuri.

Donnald Trump, președintele SUA: Gândiți-vă, zilnic mor 11 creștini deoarece urmează învățăturile lui Hristos. În calitate de președinte, protejarea libertății religioase este una dintre prioritățile mele.

Prezentator: Președintele a cerut Națiunilor Unite să abroge legi care restricționează libertatea religioasă și să ceară pedepsirea crimelor împotriva credincioșilor. El a mai anunțat o creștere cu 25 de milioane de dolari a fondurilor alocate protejării locurilor și relicvelor religioase și formarea unei coaliții de afaceriști care să protejeze drepturile credincioșilor la locul de muncă.

Știre difuzată în cadrul emisiunii MC 794 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.