Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

O fetiță din India s-a rugat pentru fratele ei după ce s-a uitat la Cartea Cărților

O fetiță din India s-a rugat pentru fratele ei neastâmpărat ca să se schimbe. Însă nimic nu a avut efect până când Dumnezeu a vorbit inimii lui prin desenele „Cartea Cărților”. Urmăriți reportajul.

Reporter: Spandana îl iubește pe frățiorul Ahjay, însă câteodată se descurcă greu cu el.

Spandana: Este foarte neastâmpărat. Se bate cu copiii și învățătorii lui vin la mine să se plângă de el. Astfel, este pedepsit la școală și acasă. Îmi pare rău pentru el și plâng deoarece are, din nou, probleme.

Reporter: Spandana a vrut să își ajute fratele, dar nu știa cum. Apoi, la școală, a început să se uite la „Cartea Cărților”.

Spandana: Am văzut în „Cartea Cărților” cum Avraam s-a încrezut în Dumnezeu. După aceea, am început să mă rog lui Isus. M-am rugat ca fratele meu să se descurce bine la școală și să nu mai aibă atâtea probleme.

Reporter: Spandana spune că rugăciunile ei au fost ascultate când Ahjay a luat o notă bună la următorul test.

Spandana: M-am rugat ca fratele meu să ia o notă bună. Apoi, părinții mei s-au dus la ședință și au aflat că fratele meu a luat nota opt. Nu ne mai certăm așa de mult, iar el nu mai face probleme acasă și la școală.

Reporter: Spandana spune că Isus poate răspunde la toate rugăciunile ei.

Spandana: Am învățat așa de multe despre Isus uitându-mă la „Cartea Cărților”! Mulțumesc CBN pentru „Cartea Cărților”!

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin 795 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.