Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

70 de ani de comunism în China

China celebrează într-un mod opulent, în timp ce protestele democratice au fost reprimate în Hong Kong. Zeci de mii de oameni au murit în timpul regimului comunist din China. A fost oare cea de-a 70-a aniversare un motiv de celebrare? Dale Hurd de la CBN vine cu detalii din Beijing.

Dale Hurd, corespondent CBN: Această grandoare este demnă de un imperiu de talie mondială, dar pentru milioanele de oameni care suferă sub regimul comunist, nu a fost o zi fericită. În timp ce pancartele erau fluturare și oamenii mărșăluiau prin Beijing, poliția din Hong Kong a împușcat un protestatar în piept, într-una dintre cele mai violente zile ale Hong Kong-ului. Președintele Trump a scris pe Twitter: „Felicitări președintelui Xi dar și poporului chinez cu ocazia aniversării de 70 de ani a Republicii Populare Chineze!”, însă a fost criticat de alți republicani și urmăritori de pe Twitter. Liz Cheney, membra Camerei Reprezentanților a scris: „A 70-a aniversare a Republicii Populare Chineze nu este un prilej de celebrare.” Senatorul din Arkansas, Tom Cotton a spus: „Au fost 70 de ani macabri de control al Partidului Comunist Chinez.”

Frank Gaffney, Centrul pentru politica de apărare: Cea de-a 70-a aniversare de la instalarea Republicii Populare Chineze nu este un eveniment demn de a fi sărbătorit. Sunt de părere că a fost o zi foarte grea pentru întreaga lume din cauza consecințelor.

Dale Hurd: În jur de 45 de milioane de chinezi au murit în perioada „Marelui salt înainte” al lui Mao. China reprimă creștinismul, distruge biserici și dă jos cruci.

Reggie Littlejohn, Women’s Rights Without Frontiers: În 2016, în provincia Henan, soția unui pastor s-a pus în fața unui buldozer care dărâma o biserică. Ea a refuzat să se dea la o parte și buldozerul a trecut peste ea. A fost ucisă, îngropată de vie de partidul Comunist Chinez.

Dale Hurd: Președintele chinez Xi a spus în mesajul său că nu există nicio forță în lume care poate zgudui această națiune măreață. El a făcut tot posibilul ca, zilele trecute, în timpul celebrării, să dovedească faptul că el vorbește serios.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin 795 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.