Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rolul credincioșilor în protestele din Hong Kong

Creștinii joacă un rol important în mișcările pro-democrație din Hong Kong. Joshua Wong este unul dintre lideri și un credincios dedicat. Recent, el a vorbit în fața Congresului Statelor Unite pentru a susține o lege care apără drepturile umane în Hong Kong.

Joshua Wong, activist din Hong Kong Bărbat: Când proiectul de lege a drepturilor omului și a democrației din Hong Kong va fi aprobat de Senat și de Cameră, atunci aceasta va fi o încurajare pentru poporul din Hong Kong deoarece ei vor ști că organizațiile internaționale sunt alături de Hong Kong.

Reporter: În această situație periculoasă și haotică, un grup de creștini a decis să iasă pe străzi și să slujească tinerilor.

Bărbat: Ei au dat dovadă de spirit de sacrificiu, au slujit din dragoste și vor să îi protejeze pe copii. Majoritatea dintre ei slujesc din dragoste. Ei știu cum a lucrat Dumnezeu și ce a făcut Biserica. Acum, ei iubesc Biserica mai mult și văd mâna lui Dumnezeu, o mână mare și iubitoare.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin 795 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.