Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Profesorii de engleză le oferă speranță și un viitor copiilor din Siria

La „Centrul Speranței” din Mashta Al-Helou, Shadi face voluntariat în fiecare săptămână, învățând copiii limba engleză. Centrul asigură transport și invită copiii veniți din diferite contexte religioase să ia parte la lecții.

Shadi, voluntar: Aici ajutăm copii veniți din întreaga regiune. Tații unora dintre ei au fost uciși în război. Unii au pierdut totul. Alții sunt foarte săraci: nu își permit lecții de engleză. Le place să studieze, să își asigure un viitor. Unii dintre ei și-au pierdut încrederea în sine în timpul războiului. Suntem foarte fericiți că am găsit o cale de a face ceva pentru ei.

Clasele au crescut, și în prezent avem 90 de copii, împărțiți în trei grupe, în funcție de vârstă și de nivelul de cunoaștere.

Shadi a observat o schimbare semnificativă în viața copiilor de când au început proiectul.

Shadi: Suntem foarte încântați, fiindcă am făcut progrese mari împreună cu copiii. Copiii cu care am început diferă de copiii pe care îi avem acum. Sunt aceeiași copii, dar au idei noi, o nouă perspectivă asupra vieții. Nu doar că au învățat engleză, ci au învățat și cum să-și recâștige încrederea în sine, fericirea.

În plus față de orele de engleză, centrul oferă cursuri de muzică și un club al copiilor, cu activități realizate în weekend, toate cu sprijinul organizației Open Doors.

Shadi: Avem activități, facem lecții, cântăm cântece. Avem tot felul de lucruri de care copiii au nevoie în aceste vremuri prin care trecem noi, cei din Siria.

90 de copii au nevoie de noi și de sprijin.

Ei încearcă să își construiască un viitor.

Prin urmare, vă mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul pe care ni l-ați dat și pe care ni-l veți oferi. Dumnezeu să vă binecuvânteze și fie ca El să lucreze tot mai mult prin voi și prin noi.

Mulțumesc foarte mult !

Sursa: Global News Alliance

Fii la curent cu ultimele stiri crestine: www.alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.