Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, renunță la formarea unui nou guvern

Situația politică din Israel rămân eîn continuare incertă, după ce premierul desemnat, Benjamin Netanyahu, a renunțat la mandatul de a forma un nou guvern. Primul ministru israelian l-a anunțat pe președintele statului, Reuven Rivlin că returnează mandatul deoarece nu a reușit să formeze o coaliție majoritară.

Această situație vine într-un moment critic, pe fondul atacurilor lansate de Turcia în nordul Siriei. Despre tensiunile din Orientul Mijlociu și instabilitatea extremă din Israel a vorbit pastorul Marius Birgean într-o emisiune la Alfa Omega TV.

Marius Birgean, pastor, Biserica Emanuel – Timișoara: O conjunctură a acestei invazii turce în nordul Siriei foarte ciudată și care are loc pe fondul unei instabilități politice în Israel. Tocmai am asistat la a doua rundă de alegeri care s-a soldat cu o egalitate între partidul Likud, al prim-ministrului Netanyahu, cu partidul condus de Benny Gantz, cu mari dificultăți.

În condițiile în care premierul în exercițiu a eșuat în încercarea de a forma un guvern, președintele statului evreu, Reuven Rivlin a declarat că dorește să înmâneze acest mandat lui Benny Gantz, adversarul politic al lui Netanyahu. Dacă nici Gantz nu va reuși să formeze o coaliție majoritară este posibilă organizarea unui nou tur de scrutin, care ar fi al treilea în ultimele 8 luni.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 797 – octombrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.