Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Actrița concediată fiindcă a citat Biblia pe Facebook

Postarea de pe Facebook a fost făcută în 2014, deci cu 5 ani în urmă. Postez mereu, pe toate rețelele sociale, lucruri despre Dumnezeu, despre Biblie, sau versete.

Actrița creștină, de 25 ani, pe nume Seyi Omooba, angajată la West End, și-a pierdut cariera în teatru fiindcă și-a împărtășit convingerile creștine pe rețelele sociale.

Știau că sunt creștină și cum văd eu căsătoria, știau de credința mea, știau poziția mea referitoare la multe lucruri pe care le găsim în Biblie.

Aclamată cândva drept „cineva care merită privit”, pe Seyi o aștepta o carieră de succes la West End.

Nici azi nu-mi vine să cred. Aveam o oportunitate uriașă pe care nu crezusem că o pot obține. Îmi amintesc că directorul de casting mi-a spus: „Seyi, ai mare grijă ce faci în continuare, unde îți continui formarea, fiindcă ai un talent nativ”.

Dar, dintr-o întorsătură dură de evenimente, Seyi s-a trezit într-o situație nemaiîntâlnită. Din cauza reacțiilor negative provocate de postarea ei de pe Facebook, a fost concediată și nu a mai reușit să se angajeze.

Nu știu cum a ieșit la suprafață postarea pe care am scris-o cu patru ani în urmă. Nici măcar nu știu cine a găsit-o. Nu știu cine e persoana care a postat-o. Am fost foarte surprinsă. M-am mirat când am observat că unii chiar cred că îi urăsc. Oamenii au început să spună că sunt homofobă, apoi producătorii au început să mă sune să-mi spună să retrag ce scrisesem, sau să declar că îmi pare rău pentru postare. Nu m-am gândit că se va ajunge atât de departe încât să mi se rezilieze contractul și să pierd un agent. Am încercat să contactez agenți, să găsesc de lucru, dar nu primesc niciun răspuns. Nu m-am gândit că se va ajunge aici.

În 14 martie 2019, Seyi a primit rolul principal la care visase, să o joace rolul lui Celie în muzicalul premiat, Culoarea purpurie, bazat pe romanul american clasic al lui Alice Walker.

Oportunitatea de a juca în Culoarea purpurie a fost uimitoare, fiindcă jucasem rolul lui Nessie în varianta muzicală. Am rămas șocată. Cred că acest lucru m-a făcut să cred că asta ar putea fi carierea mea, că locul meu e aici.

Seyi vrea să protejeze exprimarea punctelor de vedere creștine și contestă deciziile cu ajutorul Centrului Legislativ Creștin.

Dacă trec prin această situație ca alți creștini să nu treacă pe aici, să poată fi creștini și, în același timp, să joace pe scenă, să poată fi activi, să își exprime credința și convingerile, atunci merg mai departe. Nu cred că e corect ca unii să decidă cine poate face parte din industrie și cine nu. Ar trebui să mi se permită să fiu creștină și artistă.

Sursa: Global News Alliance

Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.