Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un fost transgender regretă operația de schimbare de sex și îndeamnă la precauție!

Când aveam 5 sau 6 ani nu mă gândeam să devin fată. Nici măcar nu îmi trecea prin minte. Abia când am văzut bărbați îmbrăcați în rochii la un spectacol s-a născut dorința în mine.

Așa am început să îmi doresc să mă îmbrac ca o femeie.

Pentru a scăpa de singurătate și anxietate, Pete a început să bea mai mult, aflând astfel că dorința de a se îmbrăca ca o femeie se intensifica când era beat.

Pete: Lucram ca șofer pe autobuz în 1984 și eram travestit când am găsit un club în Southampton, unde puteam merge în secret, îmbrăcați în rochie, și eram femei pentru o oră sau două, fiindcă se făcea în ascuns pe atunci. Mi se părea distractiv, în club erau lumini puternice, dansam, îmi plăcea totul. Mi se părea fantastic. Credeam că așa trebuie să fie viața. Pe lângă travestire, beam foarte mult. În 2011 mi-am zis că m-am ascuns destul și am decis să mă prezint în totalitate ca femeie. Mi-am dorit să-mi fac operația.

Copleșit de durerea provocată de moartea soției, depresia lui Pete a escaladat. Disperat, vrând să scape de sentimentele pe care le avea, a decis să se opereze, pentru a deveni femeie.

Eram depresiv și singuratic. Îmi pierdusem sufletul pereche și voiam să duc acest lucru la capăt. Dar consilierii și internetul nu mi-au zis că greșesc schimbându-mi sexul. Nu mi-ai zis asta niciodată. Mi-au zis să-mi urmez planul, m-au încurajat să fiu femeie și mi-au dat informații complet greșite. Erau absolut false.

Pete a trecut printr-o operație ireversibilă pentru a deveni Victoria în 2015. Deși inițial a fost fericit de rezultat, când a ajuns la apartamentul lui, singura companie fiindu-i rochiile, a realizat că făcuse o greșeală teribilă.

Pete: Eram fericit, euforic. Eram fericit că m-am transformat. Dar când m-am întors acasă și am început să-mi retrăiesc viața cotidiană, nu am mai fost fericit. Nu eram fericit. M-am dus la acel bar și am reînceput să trag la măsea. Am reînceput să beau. Nu mă simțeam deloc diferit pe dinăuntru. Nu mă simțeam femeie. Nu mă simțeam deloc diferit.

În 2017, Pete a avut o cădere nervoasă. Când a ajuns în punctul cel mai de jos, s-a dus la o biserică locală care l-a sprijinit. După ce a devenit creștin, de Vinerea Mare, în 2019, a decis să renunțe la Victoria și să redevină Pete.

Pete: Dumnezeu a făcut o minune în viața mea. Nici nu mă mai gândesc să mă îmbrac ca o femeie, să fiu travestit. Nu mai am asemenea dorințe. Mi-a reînnoit complet mintea și nu mai vreau să ajung în acea direcție vreodată. Sunt fericit să fiu Pete, să fiu cu Domnul, și să fiu plin de râvnă pentru el. Nu vreau nimic altceva. Studiez Biblia câteva ore în fiecare zi. Am libertate. Merg la plimbare. Îl laud pe Domnul. Îl laud pentru zona rurală și pentru că m-a mântuit.

Acum, Pete trăiește liber și trăiește ca bărbatul pe care Îl vrea Dumnezeu să fie. Totuși, povestea lui transminte o atenționare clară școlilor și serviciilor medicale și de sănătate mintală despre pericolul uriaș reprezentat de ideologia transgender.

Pete: Mă rog pentru persoanele transgender. E o viață singuratică. E o viață depresivă. Obișnuiam să iau antidepresive. Eram singur. Voiam să mă sinucid. Acum m-am schimabt. Viața mea e complet transformată. Am o slujbă. Acum, când merg la lucru, sunt iar Pete. Sunt fericit de cum arată viața mea acum. Îl am pe Dumnezeu, e cel mai important lucru. Isus a murit pe cruce pentru păcatele mele și le-a purtat pe toate pe cruce pentru mine. Sunt foarte bucuros. Glorie ție, Doamne, glorie Ție.

Sursa: Global News Alliance

Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.