Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

A susținut regimul Obama terorismul?

Înarmarea ONU ! Aflăm cum s-a folosit administrația Obama de ONU pentru a face presiuni asupra statului evreu. Exercitarea presiunii politice asupra Israelului și folosirea ONU ca armă!

Un consilier al fostului președinte Barack Obama a recunoscut de curând cum a folosit administrația Obama această tactică chiar înainte de a părăsi Casa Albă. E posibil ca statul evreu să se confrunte cu aceleași provocări în viitorul apropiat. Influență asupra Israelului! Această strategie a fost folosită de curând în cadrul conferinței organizată de grupul J Street la Washington. Grupul pretinde a fi de partea Israelului, dar critică adesea statul evreu.

Consilierul lui Obama pe probleme de securitate națională, Ben Rhodes, a recunoscut cu mândrie că administrația Obama s-a folosit de ONU pentru a face presiuni asupra Israelului.

Ben Rhodes, fost consilier al lui Obama: Chiar la sfârșitul administrației, ne-am abținut în cazul votului pentru rezoluție, criticând construcțiile din Israel.

Cu vreo lună înainte ca Obama să-și părăsească funcția, SUA s-a abținut în timpul unui vot din cadrul Consiliului de securitate al ONU, permițând astfel adoptarea unei rezoluții anti-Israel, care se opune stabilirii unor locuințe în localitățile biblice Iudeea și Samaria, regiune cunoscută drept Cisiordania.

Chiar dacă SUA s-a opus acelei stabiliri de locuințe, aceasta și-a susținut mereu aliatul cheie de la ONU, acțiunea sa devenind astfel o trădare.

John Bolton: Am fi putut anula această rezoluție dacă votam împotrivă. A fost o lovitură mișelească dată israelienilor.

Unii, printre care și expertul în problemele Orientului Mijlociu Michael Widlanski, se așteptau la asta.

Michael Widlanski, expert în problemele Orientului Mijlociu: Nu e deloc surprinzător că administrația Obama a făcut presiuni asupra Israelului deoarece singurul lucru consistent la administrația Obama în ce privește politica sa externă a fost rănirea Israelului și ajutorarea extremiștilor musulmani, fie că e vorba de Erdogan, președintele Turciei, de Frăția Musulmană din Egipt sau de ayatollahii nebuni din Iran. E posibil ca această strategie să reapară.

În timpul evenimentului organizat de J Street, Bernie Sanders, candidat la alegerile prezidențiale din 2020, a spus că SUA ar trebui să se folosească de ajutorul oferit de armata israeliană în negocierile din Orientul Mijlociu.

Bernie Sanders, senator: Soluția propusă de mine e să-i spunem Israelului că primește anual câte 3,8 miliarde de dolari și că, dacă vrea să primească ajutor militar, va trebui să schimbe radical relația pe care o are cu locuitorii Fâșiei Gaza. Cred că e corect să spunem că o parte din cele 3,8 miliarde de dolari ar trebui să fie folosiți chiar acum în scopuri umanitare.

La mai puțin de doi ani de când Israelul a părăsit Fâșia Gaza, Hamas a preluat controlul în urma unei lovituri militare violente. Gruparea teroristă a folosit milioane de dolari din ajutorul internațional primit pentru a lansa rachete, a construi tuneluri și a stârni răscoale la granița cu Israelul. Widlanski spune că cei care se autointitulează prieteni ai Israelului se întorc adesea împotriva statului evreu.

Michael Widlanski: Cel mai bun mod de a ne ocupa de înșelători, de ipocriți, e să-i dăm de gol. Trebuie să le dăm arama pe față și să-i înjosim. E singurul mod prin care să-i învingem.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 302 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.