Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Pastorul și autorul de succes Francis Chan a ales să slujească ca misionar

Pastorul și autorul de succes Francis Chan a făcut un anunț surprinzător săptămâna trecută. El își părăsește biserica și se mută în Asia pentru a deveni un misionar. El a vorbit angajaților și studenților de la Azuza Pacific University Chapel despre motivul acestei schimbări radicale.

Francis Chan, pastor și autor: Acum câteva luni am fost în Myanmar. Am mers cu soția, cu copiii și cu traducătorul, de la o colibă la alta în acele mahalale, încercând să le explic oamenilor cine este Isus. Unii nici nu auziseră de El. Au ascultat însetați. Oamenii au fost botezați. Și atunci m-am întrebat oare ce facem noi într-o zi obișnuită care să se poată compara cu toate astea? În avion, în drum spre casă, am înțeles că a venit timpul să ne mutăm. Aveam impresia că pescuiesc în același lac unde mai pescuiesc alte mii de pescari. Undițele noastre se încâlcesc și ne ceartăm din cauza unor motive stupide. Când vedem că cineva a prins un pește, cu toții încercăm să folosim metoda sa. Totul mi s-a părut fără noimă. Este ca și cum aș auzi că este un lac la vreo 10 kilometri și nimeni nu pescuiește acolo și cineva mi-ar spune că este ușor să prinzi peștii din acel lac. Sigur că aș parcurge cei 10 kilometri dacă îmi place să pescuiesc. De ce aș rămâne la același lac? Ce mă ține acolo este faptul că am construit o casă lângă lac, și prietenii mei locuiesc lângă lac. Nici măcar nu pescuim așa de mult, doar petrecem timp împreună, străm de vorbă. Nu vreau să îmi părăsesc prietenii. Însă dacă chemarea mea este să mă duc să pescuiesc și niciun alt pescar nu este acolo, de ce să nu mă duc?

Ce analogie minunată! Chan a mai adăugat că prea mulți creștini încearcă să împace necredincioșii. El a spus că a venit timpul să predice adevărul Evangheliei.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 800 – noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.