Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Erou ucis în ziua în care fiica lui împlinea 1 an

Zau Seng a lucrat cu Free Burma Rangers de 13 ani. În cele ce urmează, vom auzi de la Seng însuși că scopul său a fost să ajute până la capăt.

Dave Eubank, președintele misiunii Free Burma Rangers: 4 noiembrie 2019, satul Kosavia, la 4 km de Tulkasuma! Aici a murit Zau, acolo e sângele lui. El stătea lângă vehicul. La 6 metri de el, din câte știm, a fost un atac cu dronă, a venit un proiectil fără să facă prea mult zgomot, ca o mortieră, dar cu un impact devastator și care l-a omorât pe loc, lovindu-l în cap. Mohammed și Jason au fost răniți, dar vor fi bine. Puteți vedea unde a lovit vehiculul și a ricoșat în Zau, lovindu-l în mai multe locuri, la cap, gât, corp. A trecut prin blindaj, a trecut de oțel. Puteți vedea aici ce impact a avut, acesta e un crater, n-am mai văzut unul așa pe aici și nu știm sigur ce a fost, știm doar că l-a ucis pe Zau.

Zau, te iubim nespus. Îți mulțumesc pentru viața ta și îți spun că te iubesc, frate. Mulțumim tuturor care s-au rugat pentru acești oameni care au fost uciși aici. Doamne Isuse, ajută-ne să fim parte din soluția Ta! Amin.

Zau Seng, voluntar la Free Burma Rangers, interviu din martie 2018: Am lucrat alături de organizația Free Burma Rangers din 2006, adică de 13 ani. Lucrez în principal drept cameraman.

Dave Eubank: Zau Seng e un videograf din Kachin. El a început să activeze pentru FBR inițial ca și medic, în 2006, dar acum a devenit unul dintre cei mai buni fotografi și videografi ai noștri. A lucrat cu noi în statul Khouren, în Khoureni, Shahn și Kachin, de unde e el și, mai recent, în Kurdistan și Irak. El a filmat foarte mult din ce am reușit să facem.

Zau Seng: Am început să activăm în Irak și Siria din 2016 și deja cred că e a noua oară când suntem aici. Fiecare misiune durează una sau două luni.

D-le Zau!

Zau Seng: Încă vreau să mă reîntorc în Siria, fiindcă lupta nu s-a sfârșit încă, se duc constant bătălii și civilii trebuie să fugă mereu. Când vin la noi, echipa FBR le oferă îngrijiri medicale și alimente.

Zau Seng: Încă îmi doresc să mă duc înapoi și să fac acele lucruri și, în același timp, să pot înregistra și documenta situația de acolo. Sunt cel mai fericit dacă mă întorc fiindcă lupta nu s-a încheiat încă. Sperăm că totul va fi gata până luna viitoare. Acum e începutul sfârșitului și luptele sunt tot mai intense și tot mai mulți oameni trebuie să fugă. Vreau să mă duc înapoi și să ajut până se va termina. Dacă am oportunitatea, aș vrea să mă reîntorc.

Ultima sa misiune a fost să distribuie ajutoare și să documenteze atacurile efectuate de-a lungul graniței dintre Turcia și Siria, pe 2 noiembrie 2019.

Urcați în mașină, repede!

Filmat de Zau Seng pe 2 noiembrie 2019.

La o oră după ce a editat această filmare, Zau Seng a murit într-un atac al armatei libere siriene, susținută de Turcia.

Zau Seng: Sunt recunoscător și Îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor pentru oportunitatea de a ajuta.

În urmă rămân soția și fiica sa, care și-a sărbătorit ziua de naștere în ziua în care el a decedat.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 303 – noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.