Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

O inițiativă de amploare pentru evanghelizarea Africii

”One God, One Day, One Africa”. S-ar putea să fie cel mai mare eveniment de evanghelizare în istorie. Vor avea loc evenimente de amploare în mod simultan în ficare țară de pe continent. Misiunea de a-i aduce pe toți la Isus Hristos va avea loc în luna mai, 2020. Vom afla imediat cine este femeia din spatele acestui eveniment, dar mai întâi să vedem avanpremiera.

Subtitrare: Vom acoperi întreaga Africă cu Evanghelia lui Isus Hristos. Lucrarea noastră se roagă și vom face tot ce putem. Mă rog ca Domnul să vă vorbească și vouă. Forăm puțuri, hrănim copiii, îi primim pe cei fără adăpost și pe văduve. Fondăm școli, construim universități. Vedem cum lucrează Domnul și cum aduce Împărăția Sa pe întreaga planetă.

HRANĂ, UCENICIE PENTRU TOATE ȚĂRILE

Nimic nu este mai important decât rugăciunea.

O SINGURĂ CAUZĂ: ISUS MÂNTUIE AFRICA

”One God, One Day, One Africa”

Mergem înainte cu ”One God, One Day, One Africa”!

Wendy Griffith – reporter

Jennifer Wilde - „One God, One Day, One Africa”

În luna mai 2020, bisericile, lucrările de slujire și oamenii, cu mic și cu mare, se vor întruni pentru a evangheliza întregul continent al Africii cu Evanghelia lui Isus Hristos. Este o inițiativă de amploare, însă Jennifer Wilde de la mișcarea „One God, One Day, One Africa” spune că Dumnezeu i-a pus această lucrare pe inimă.

Wendy Griffith, reporter: Jennifer este cu noi și ne va povesti despre această inițiativă. Bine ai venit la emisiune.

Jennifer Wilde, lucrarea „One God, One Day, One Africa”: Bună, Wendy, îți mulțumesc pentru invitație. Este mereu o binecuvântare.

Wendy Griffith: Aș vrea să-mi dai mai multe detalii despre această inițiativă de amploare. Care este misiunea acestei mișcări?

Jennifer Wilde: Misiunea noastră este să mântuim întregul continent al Africii, de la Cape Town la Cairo. Așa cum a spus mereu Reinhard Bonke că vom fi mântuiți și Isus Hristos va fi Domnul și Mântuitorul nostru.

Wendy Griffith: Jennifer, aceasta este o sarcină uriașă, de a predica Evanghelia în toate cele 54 de țări din Africa. Cum crezi că vei reuși?

Jennifer Wilde: Nu noi plănuim să o ducem la bun sfârșit, ci El. Noi oferim totul lui Dumnezeu, iar El lucrează și această mișcare prinde contur. Este uimitor numărul de oameni care s-au alăturat acestei mișcări. La această mișcare participă toate denominațiile, toate lucrările, toți oamenii lucrează împreună pentru mântuirea Africii.

Wendy Griffith: Știu că pentru a evangheliza fiecare persoană din Africa, veți folosi televiziunea și internetul, așa este?

Jennifer Wilde: Da. Vom folosi televiziunea, internetul, radio, cartele digitale pentru telefoane. Vom merge cu Youth With A Mission în sate, unde oamenii nu au televizoare sau nu au acces la internet. Încercăm să acoperim întregul continent.

Wendy Griffith: Cum se pot implica creștinii?

Jennifer Wilde: Pot vizita site-ul nostru, unde pot afla detalii cu privire la implicare. Există multe posibilități de a se implica. Ei pot adopta o țară, pot finanța o țară. Putem da mai multe detalii celor interesați. Oamenii se pot ruga. Știm cât de importantă este rugăciunea și oricine se poate ruga.

Wendy Griffith: Îmi place! Jennifer Wilde de la mișcarea „One God, One Day, One Africa”, îți mulțumesc că ne-ai vorbit despre acest eveniment de amploare care va avea loc în mai, 2020. Dumnezeu să te binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze Africa!

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 802 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.