Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

A plătit prețul: Interviu cu dr. Corné Bekker despre evanghelistul Reinhard Bonnke

Wendy Griffith, reporter: Dr. Corné Bekker este în studio cu Wendy Grifith pentru a ne oferi mai multe detalii despre Reinhard Bonnke.

Wendy Griffith: Dr. Bekker, vorbește-ne despre pasiunea lui Reinhard Bonnke (Rainhard Bonke) și cât de importantă este acea pasiune pentru a predica Evanghelia.

Corné Bekker, decan, School of Divinity, Universitatea Regent: El a avut mare încredere în puterea Duhului Sfânt. Îmi amintesc de acest text minunat din Sezonul Adventului. Îngerii i-au vorbit și i-au spus: „Puterea Celui Preaînalt te va acoperi, iar în viața ta va veni Hristos.” În interacțiunile lui Reinhard Bonnke se simțea acea dedicare și acea pasiune a Duhului Sfânt.

Wendy Griffith: În timpul cruciadelor sale au avut loc numeroase miracole. Cum ajungi să ai o asftel de ungere în cadrul lucrării tale?

Corné Bekker: Iată ce au spus predicatorii mișcărilor de trezire spirtuală de odinioară. Ei au spus că puritatea precede puterea. Reinhard Bonnke spunea des să ducem o viață sfântă, dedicată în totalitate lui Dumnezeu și Duhului Sfânt. Astfel, dobândim putere și vor avea loc miracole.

Wendy Griffith: Care este prețul personal plătit de Reinhard Bonnke pentru a avea un astfel de impact? Știm că un milion de oameni au fost mântuiți la ultima sa cruciadă. Ce fel de preț se plătește pentru o astfel de ungere?

Corné Bekker: Să nu uităm că inițial a avut o lucrare mică în Lesotho. El a plătit prețul. Adesea nu a avut bani suficienți, nu a avut mașini elegante. El a făcut mereu voia lui Dumnezeu. A plătit un preț foarte mare.

Wendy Griffith: Ce pot învăța de la el tinerii predicatori?

Corné Bekker: Reinhard ne-a spus mereu că atunci când ai Duhul Sfânt nu ai nevoie de ceai și de o felie de tort, adică nu avem nevoie de plăceri mărunte. Trebuie să crezi că Biblia este suficientă, că Evanghelia lui Isus Hristos este suficientă pentru a schimba această lume.

Wendy Griffith: Marii predicatori precum Billy Graham au avut mereu un mesaj simplu. Au pus accent pe cruce. Poate cineva continua lucrarea sa?

Corné Bekker: Aceasta a fost dorința sa cea mai mare. El a fost aici când am dedicat School of Divinity, clădirea nouă și capela. L-am întânit de mai multe ori în Africa de Sud și aici, în Statele Unite. El a profețit și a spus că această școală va deveni un loc de unde Duhul Sfânt va trimite sute de mii de misionari și evangheliști. Acesta a fost visul său. Asta a vrut să fie moștenirea sa.

Wendy Griffith: Dr. Bekker, ce înseamnă pentru tine, ca sud-african, faptul că Reinhard Bonnke a venit la școala unde ești decan și s-a rugat pentru instituția în care predai?

Corné Bekker: Este dificil să nu fii emoționat în acest moment. Simt greutatea acestei responsabilități de a onora moștenirea sa, așa cum el Și-a cinstit Domnul și Mântuitorul.

Wendy Griffith: Șfateta a fost predată. Îți mulțumesc pentru participare.

Corné Bekker: A fost o bucurie pentru mine.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 805 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.