Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

O organizație ajută victimele taifunului din Filipine

Taifunul Kammuri a trecut peste Filipine lăsând în urmă zone distruse. Operation Blessing a parcurs dinstanțe mari pe uscat și pe mare, chiar și pe ape tulburi, pentru a duce supraviețuitorilor mâncare și speranță. Lucille Talusan vine cu detalii din Filipine.

Lucille Talusan, reporter: Taifunul Kammuri a lovit Luzon, cea mai mare insulă din Filipine cu ploi torențiale și vânt puternic. A doborât arbori și stâlpi de electricitate și a distrus multe case. Ruel Paunil era în casă când vântul puternic a smuls acoperișul casei și a doborât restul locuinței în câmpul de orez inundat.

Ruel Paunil, supraviețuitor al taifunului : Și pe mine m-a luat apa împreună cu casa mea. A fost dureros pentru noi să vedem că ce am construit împreună cu soția mea a dispărut într-o clipă.

Lucille Talusan: Soția lui Ruel, Melanie spune că este îngrijorată deoarece nu au hrană suficientă din cauză că și recolta lor a fost afectată.

Melanie Paunil, soția lui Ruel: Soțul meu a rămas fără muncă deoarece toată recolta a fost distrusă de inundație. Sunt zile în care mâncăm doar orez și sos de soia. Zâmbesc deoarece nu vreau să-mi văd copiii triști.

Ruel Paunil: Am acceptat ce s-a întâmplat. Am decis să folosesc materialele care mai sunt utile și să constuiesc un adăpost pentru familia mea.

Lucille Talusan: Taifunul Kammuri a lovit și insula Capul. Aici, 25% din case au fost avariate. Yolanda Magdaraog încearcă să-și ascundă lacrimile în timp ce ne spune că taifunul a distrus și casa lor.

Yolanda Magdaraog, supraviețuitoare a taifunului: M-am speriat foarte tare, nu am știut ce să fac când a lovit taifunul. M-a șocat faptul că taifunul ne-a distrus casa. Marfa din magazinul meu s-a împrăștiat.

Lucille Talusan: Operation Blessing încarcă saci cu orez pe această barcă pentru a-i duce pe insula Capul unde se vor distribui ajutoare celor 700 de familii care au fost afectate de taifun. Operation Blessing a dus mâncare și încurajare familiei Paunil, Yolandei și altor sute de victime ale taifunului.

Melanie Paunil: M-a surprins ce am primit de la Operation Blessing deoarece acum avem mâncare și copiii mei pot primi lapte. Vă mulțumim! Ne-ați reamintit că în mijlocul greutăților putem fi fericiți și putem sărbători Crăciunul.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 805 - decembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.