Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Nativitatea pe dealurile Capitoliului

Ce caută o cămilă pe Dealul Capitoliului?

Ei bine, nu e aici numai ca să distreze turiștii. Punctează un aspect important privind dreptul la libertate religioasă.

În fiecare an, activiștii creștini care se luptă pentru acest drept merg între Curtea Supremă a SUA și Capitoliul SUA, și pun în scenă momentul nașterii Domnului Isus.

Interpretarea include prezența Pruncului, precum și a cântăreților, care au fost adunați în jurul ieslei Lui cu peste 2 000 de ani în urmă.

Mulți oameni uită, pierduți în agitația cotidiană și jocurile politice de la Capitoliu.Facem acest lucru dintr-un motiv clar: deoarece nașterea lui Isus Hristos e motivul sărbătorii. Poate că unii vor spune că amplasarea scenei Nativității violează separarea dintre biserică și stat.

Avocatul Mat Staver, de la The Liberty Counsel spune că nu o încalcă.

Separarea dintre biserică și stat nu presupune cenzurarea discursurilor și a punctelor de vedere religioase de către guvern.

Acesta e mesajul principal al sărbătorii Crăciunului. Primul Amendament ne conferă dreptul de a beneficia de permise și de a organiza diferite evenimente pe Dealul Capitoliului. Se întâmplă ca evenimentul nostru să fie o evanghelizare prin punerea în scenă a Nativității. Fiindcă El e pâinea vieții, a cărui venire a fost vestită de îngerii din ceruri.

Participanții s-au rugat, au cântat, și au citit din Biblie - nimic mai mult.

Nu amestecăm politica în asta. Nu propunem niciun tip de legislație.Vrem doar să vă spunem care e adevărata semnificație a acestei perioade. Împărtășim această veste nu doar cu oamenii din capitala Americii, ci cu oameni din întreaga lume, care vor fi surprinși să vadă o punere în scenă a Nativității în fața Curții Supreme a Statelor Unite.

Paul Strand, CBN News, Washington

Sursa: Global News Alliance

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.