Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Ajutor pentru familiile australiene lovite de incendii

După cum majoritatea știm, Australia e răvășită de incendiile din ultimele luni. Oamenii sunt disperați. Unii au rămas fără case, fără mașini, alții și-au pierdut viețile sau pe cei dragi ai lor. Vegetația, fauna și oamenii sunt în pericol. E nevoie de mult ajutor. De aceea, printre alte organizații și instituții, organizația creștină „Samaritans Purse Australia” s-a mobilizat să ofere o mână de ajutor celor afectați.

Sandra, voluntară. E unul dintre lucrurile pe care nu le observi și nu le poți descrie decât după ce s-a sfârșit.

Freda, proprietară afectată de incendii: Când focul a început să se apropie de casă, am crezut că s-a zis cu noi. Am crezut că vom pieri. Soțul meu conducea și, la capătul străzii, mașina a explodat.

Îmi pare rău.

Am crezut că soțul meu s-a prăpădit în foc atunci când mașina a explodat.

Mike, voluntar: Nu mai avem nimic. M-a afectat puternic. Deschizi robinetul și vezi că ai apă curentă. Te gândești că ai, cu adevărat, o casă.

David, liderul voluntarilor: Uneori, când le facem chiar și cel mai mic serviciu, se pare că avem un impact mare. Primim constant mesaje de la oameni pe care i-am ajutat puțin și ne spun că se simt mai în control și că acum cred că pot înainta.

Freda, proprietară afectată de incendii: Până nu demult, nu știam de unde să începem: cu arborii sau cu gardurile? Acum putem pune în cuvinte gratitudinea și sprijinul pe care le avem știind că nu trebuie să ne descurcăm de unii singuri.

E un început pentru noi și acum că am strâns lemnele putem începe să vedem o luminiță care ne încurajează să mergem mai departe.

Sursa: GNA. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.