Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Persecuție în Chiapas, Mexic

Cinci familii au fost date afară din casele lor, devenind refugiați interni, deoarece credința pe care o mărturisesc nu este cea tradițională. În 19 octombrie 2019, 33 de creștini evanghelici au fost obligați să plece din cartierul Napite’ din San Cristobal de las Casas. Maria, fiica pastorului Octavio, dirijează logistica în ceea ce privește susținerea fraților și surorilor care au devenit refugiați.

Maria, fiica pastorului Octavio: Încercăm să răspundem tuturor nevoilor pe care ei le au, dar am discutat și cu autoritățile guvernamentale în vederea unei soluții rapide. Ne dorim să se întoarcă acasă curând, să poată locui iar în comunitățile lor și să aibă libertatea de închinare.

Pastorul Alberto Garcia, de la Casa de Închinare a Bisericii Baptiste „Regele Isus”, împreună cu pastorul Ramon Hernandez, au distribuit peste 270 kg de lucruri necesare, care au fost adunate în municipiul Las Margaritas și în orașul Monterrey. Strângerea ajutoarelor a fost necesară deoarece persoanele dislocate din Napite’ au plecat numai cu hainele pe care le aveau pe ei. Au fost obligați să-și lase în urmă toate toate bunurile.

Esdras Alonso, directorul „Eagles’ Wings”, manageriază procesul juridic.

Dolores Hernandez, 21 Grams Mission: Avem grijă și îi încurajăm pe frații și pe surorile noastre care suferă din pricina intoleranței religioase din comunitățile lor. Unii sunt alungați, iar alții sunt hărțuiți și se fac presiuni asupra lor să-și lepede credința pentru a putea rămâne în comunitățile lor. Asociația noastră este dedicată grupurilor vulnerabile, nu doar din cauza persecuției religioase, ci și din alte cauze pe care guvernul le ignoră sau spune că nu există. Acum suntem alături de grupul din Napite’, dar sunt și alte grupuri dislocate de 10 ani, iar guvernul nu le-a oferit nicio soluție.

A fost un reportaj realizat de Isa Vasquez, din Chiapas.

Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.