Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mike Pence, vicepreședintele SUA: Antisemitismul este prezent chiar și pe holurile Congresului

La 75 de ani de la Holocaust, antisemitismul înflorește chiar și în Congresul din Statele Unite, așa cum a spus vicepreședintele Mike Pence în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Știrile CBN. Vicepreședintele s-a deplasat la Ierusalim pentru a participa la Forumul Mondial al Holocaustului. El a vorbit și despre motivele pentru care creștinii susțin Israelul și poporul evreu. David Brody de la CBN a vorbit cu Mike Pence în Orașul Vechi.

David Brody, analist politic: Holocaustul este de domeniul trecutului, dar ura față de poporul evreu și creșterea antisemitismului este de actualitate. Acest subiect a făcut parte din conversația pe care am avut-o cu vicepreședintele Mike Pence lângă Zidul Plângerii.

Mike Pence, vicepreședintele SUA: Antisemitismul este în creștere în întreaga lume. Am fost martorii unor acte de violență împotriva unori sinagogi în Pittsburg, în Los Angeles. Au fot și victime. Antisemitismul este prezent și în discursuri. Mișcarea BDS încearcă să descurajeze oamenii să investească în Israel. Antisemitismul este prezent chiar și pe holurile Congresului. Discursurile antisemite nu sunt condamnate așa cum ar trebui.

David Brody: Cum sunt Ilhan Omar, Rashida Tlaib …

Mike Pence: Este de neacceptat faptul că sunt oameni care nu își ascund sentimentele antisemite și nu sunt trași la răspundere.

David Brody: Vizita lui Pence în Israel nu are doar un caracter politic. În calitate de creștin care crede în Biblie, aceasta este și o vizită spirituală.

Puteți explica oamenilor de ce iubesc creștinii evanghelici Israelul și poporul evreu?

Mike Pence: În calitate de credincioși creștini, suntem convinși că am fost chemați să binecuvântăm Israelul. Biblia spune că cei care vor binecuvânta Israelul vor fi binecuvântați, iar cei care blestemă Israelul vor fi blestemați. Chiar înainte ca America să fie fondată, americanii au cerut restaurarea Israelului, redarea Țării Promise poporului evreu. Când s-a fondat Israelul în 1948, America de Nord a fost prima țară care a recunoscut statul evreu al Israelului și am fost alături de ei la fiecare pas, deoarece există o legătură strânsă între cele două națiuni.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 811 - ianuarie 2020. Fii la curent cu știri și reportaje din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.