Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Epidemie mortală în China

A apărut un nou virus mortal în China. Coronavirusul se răspândește și în alte țări. În China sunt peste 10.000 de cazuri, unde au avut loc și majoritatea deceselor. Autoritățile de sănătate au declarat epidemia drept o catastrofă mondială și depun eforturi pentru a opri răspândirea virusului. Eric Philips de la CBN vine cu detalii.

Didier Houssin, Organizația Mondială a Sănătății: Epidemia cauzată de noul coronavirus este o urgență la nivel internațional.

Eric Philips, reporter: Potrivit oficialităților, decizia a fost luată în urma creșterii numărului de îmbolnăviri în China și în urma răspândirii virusului în alte țări, din cauza gestionării îndoielnice a călătoriilor. Din cauza virusului care se răspândește cu rapiditate, guvernele din întreaga lume iau măsuri decisive de precauție. Mai multe țări s-au mobilizat să își ajute cetățenii să scape de coronavirus, mai ales pe cei aflați în Wuhan unde este epicentrul bolii, pregătind avioane pentru a pleca din China.

Bărbat: În sfârșit ne îmbarcăm într-un avion.

Eric Philips: Un zbor charter cu 200 de americani a ajuns la această bază militară din California. Patrick Stockstill și familia sa au fost printre pasagerii care au purtat măști și oficialitățile au purtat haine de protecție.

Patrick Stockstill, american evacuat: Când am urcat în avion, am rămas uimit. Nu mai văzusem interiorul unui avion aranjat în acest fel. A fost un avion de tip cargo cu locuri pentru pasageri. Mi s-a părut o scenă dintr-un film.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 812 – februarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.