Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Mii de studenți creștini Îl roagă pe Dumnezeu să aducă trezire peste Europa

În timp ce întreaga lume se pregătea pentru venirea Anului Nou, mulți studenți se îndreptau către Karlsruhe, un oraș german, cu dorința ca noua decadă să aducă o trezire spirituală peste Europa.

Mișcările studenților creștini din întreaga Europă s-au pregătit timp de doi ani pentru a întâmpina anul 2020 cu mottoul „Revive Europe” („Trezirea Europei”). Unii dintre studenții participanți au rămas uimiți văzând atât de mulți creștini strânși într-un singur loc.

Participant: Ce îmi place la conferința Revive e să văd o mulțime de oameni din contexte diferite lâudându-L pe Isus cu aceeași bucurie.

Deși axat pe Europa, evenimentul a atras studenți și absolvenți din 68 de țări. Vorbitori din mai multe națiuni au reamintit audienței de Biserica Primară, ajutând studenții să înțeleagă cum ar putea transmite mesajul lui Hristos în universitățile lor și în țările europene, continent considerat de mulți post-creștin.

În ultimii ani s-a remarcat o creștere a numărului de conferințe în cadrul cărora s-au întâlnit mii de tineri. În Germania avem o mișcare numită „Noaptea Duhului Sfânt”. În câteva orașe, oamenii se adună cu miile, uneori cu zecile de mii. E un semn că tinerii sunt flămânzi după Dumnezeu.

Vedem semne încurajatoare. Obiectivul principal al conferinței „Revive” e trezirea personală, urmată de nevoia unei treziri în campusurile universitare și pe tot continentul european.

Există speranță pentru Europa deoarece Hristos e în tine !

Întrebarea e: vrei să împărtășești speranța cu cei din jur ? Am fost trimiși în lume pentru a avea putere interioară, concentrându-ne atenția către exterior și arzând pentru Hristos.

Între sesiuni, participanții au explorat manifestarea artistică a credinței studenților, au aflat despre diverse lucrări creștine și grupuri de misiune, și-au împărtășit unii altora experiențe și s-au rugat unii pentru alții.

Conferința a fost organizată de International Fellowship of Evangelical Students, care colaborează cu mișcări studențești din peste 170 de țări.

 

Sursa: Global News Alliance

Subtitrarea ALFA OMEGA TV

 

Fii la curent cu știri și reportaje din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.