Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mișcarea de trezire din Tennessee | Mapamond creștin

În Statele Unite ale Americii are loc o mișcare de trezire în statul Tennessee. O mie de biserici aparținând mai multor denominații au colaborat pentru a organiza această mișcare de rugăciune și post care va dura timp de o lună. Mișcarea se numește „Awaken Tennessee”. Porivit pastorilor, reacțiile au fost impresionante. Duhul lui Dumnezeu îi conduce pe oameni spre mântuire, rededicare și botez. Se estimează că mai bine de 100.000 de oameni au fost atinși până în data de 23 februarie. Biserica Baptistă East Rogersville a lansat această mișcare. Pastorul bisericii a spus ziarului Rogersville Review că într-o duminică, citez: „Duhul Sfânt a coborât și a preluat controlul.” În continuare veți urmări un interviu cu Barbi Franklin de la Awaken Tennessee pentru a afla mai multe informații despre această trezire.

George Thomas, reporter: Invitata de azi este Barbi Franklin de la Awaken Tennessee cu care vom vorbi despre modul în care lucrează Dumnezeu în timpul serviciilor. Bine ai venit, Barbi la emisiune. Spune-ne cum schimbă Dumnezeu oamenii aici.

Barbi Franklin, Awaken Tennessee: Dumnezeu lucrează în mod impresioanant la Biserica Baptistă East Rogersville și în Rogersville, Tennessee. Multe biserici s-au implicat în aceste servicii. Mișcarea a pornit anul trecut cu o perioadă de post în Nashville, Tennessee. Un lider, un pastor umil a început un post de 30 de zile. I s-au alăturat 400 de biserici. Am dus pachete de rugăciune în întreaga țară pentru a ajuta oamenii să se roage pentru localnici și vecini. În acest an au vrut să se alăture mai multe biserici. Mai bine de 1.000 de biserici participă acum la acest post de 30 de zile, având în vedere ce am văzut în alte țări, mai ales în Egipt în 2010 și 2011. Am observat că a pornit o mișcare de rugăciune în Egipt și acum în Orientul Mijlociu, în cadrul căreia milioane de musulmani au fost mântuiți.

George Thomas: Ai menționat mai devreme că totul a început cu acest angajament de rugăciune timp de 30 de zile. Vorbește-ne scurt despre asta.

Barbi Franklin: Anul trecut, la acel eveniment au participat 400 de biserici și mulți lideri cărora le-am prezentat această mișcare din Tennessee. Anul acesta, toate bisericile care au auzit despre eveniment, au vrut să participe și au făcut-o. În prezent, în jur de 1.000 de biserici se roagă și postesc în Tennessee. După o săptămână de post, în urmă cu câteva săptămâni, am fost invitați la această biserică. Ei planificaseră întruniri de trezire. Odată ce a început serviciul și închinarea, a fost minunat faptul că oamenii au început să alerge spre altar fără să fi fost invitați. Acesta e un semn al trezirii.

George Thomas: Ar putea această mișcare să ducă la o altă mișcare de trezire pe plan național în America?

Barbi Franklin: Da, în situația în care copiii lui Dumnezeu vor persevera și se vor ruga. Oamenii trebuie să fie perseverenți și să-L caute pe Dumnezeu pentru a putea inspira o mișcare de trezire spirituală mai amplă.

George Thomas: Minunat! Nimic nu se compară cu puterea unei vieți tranformate în Isus Hristos. Barbi Franklin, îți mulțumesc pentru participare.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Videoclipul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 815, difuzată în februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.