Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rugăciune pentru eradicarea coronavirusului | Mapamond creștin

Oficialități din domeniul sănătății din întreaga lume încearcă să oprească răspândirea coronavirusului. Emily Jones de la CBN ne va vorbi despre niște isrraelieni care se roagă lui Dumnezeu pentru o intervenție divină. Urmăriți!

Emily Jones: Coronavirusul continuă să facă ravagii în China în timp ce numărul morților crește zilnic. Aici, în Israel, mulți aleg rugăciunea și merg la Zidul Plângerii ca să-I ceară lui Dumnezeu să facă un miracol. Israelienii s-au întrunit pentru a se ruga în limba ebraică și în dialectul mandarin și i-au cerut lui Dumnezeu eradicarea virusului mortal de pe pământ.

Avi Berman, Director executiv la Uniunea Ortodoxă: Noi nu putem descoperi un medicament, nu suntem medici, nu am ști ce să facem, însă știm cum să ne rugăm. Ne rugăm pentru oamenii din China, ne rugăm pentru oamenii din întreaga lume ca să fie în siguranță. Ne rugăm pentru medici ca ei să găsească repede tratamentul pentru coronavirus.

Emily Jones: Numeroși turiști chinezi s-au alăturat israelienilor pentru a se ruga pentru China. Israel speră că aceste rugăciuni din Ierusalim se vor simți în întreaga lume.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Videoclipul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 815, difuzată în februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.