Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Nivelul apei Mării Galileei este în creștere | Mapamond creștin

Nivelul Mării Galileei, unde Isus a umblat pe apă, este în creștere. Din nefericire însă, pe parcursul anilor marea s-a micșorat din cauza secetei. Totuși, datorită ploilor abundente din această iarnă, situația s-ar putea schimba. De la începutul sezonului, nivelul Mării Galileei, sau Kinneret cum i se spune în Vechiul Testament, a crescut cu un metru. După cum vom vedea într-un material video, apa iese din matcă. În timp ce mulți sărbătoresc evenimentul, Marea Galileei încă nu este plină și nu poate face față cererii crescânde a Israelului pentru apă.

Uri Shor, Autoritatea Hidrologică a Israelului: În Israel, consumul de apă este mai mare față de apa rezultată din ploaie, de cantitatea de apă din Marea Galileei și din alte surse. Astfel, anual există un deficit de apă.

Nivelul Mării Galileei mai trebuie să crească un metru pentru ca marea să fie plină și mulți se roagă pentru mai multă ploaie.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Videoclipul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 815, difuzată în februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.