Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Biserica din Wuhan în acțiune | Mapamond creștin

Bisericile din Wuhan slujesc în comunitățile lor în mijlocul crizei cauzate de coronavirus. În cadrul unui interviu publicat pe internet de către Ambassadors for Christ din Pennslyvania, pastorul Huang Lei de la Biserica „Root and Fruit” spune că ei sunt dispuși să se confrunte cu pericole pentru a transmite dragostea sacrificială a lui Hristos prin ajutatea semenilor.

Pastroul Huang Lei, Biserica Root and Fruit, Wuhan, China: Mă duc zilnic să îi ajut pe alții. Port haine de protecție. Zeci de oameni din biserica mea slujesc în același fel. Eu, în calitate de pastor, mă duc zilnic să îi ajut pe alții, împreună cu un alt pastor. Nădăjduiesc că îi încurajăm pe frații noștri și surorile noastre să ajute și ei, să arate comunității noastre că atunci când alții sunt într-o situație disperată noi, creștinii, îi ajutăm.

În timp ce din cauza epidemiei mulți sunt între viață și moarte, oamenii au înțeles că speranța lor este Dumnezeu.

Pastroul Huang Lei: Ei vorbesc tot mai mult despre Dumnezeu care ne dă viață, despre sensul ei și despre veșnicie. În timpul acestui proces, mulți au spus pastorilor noștri că viața lor a fost atinsă și tranformată.

Deoarece întrunirile publice sunt interzise în Wuhan, oamenii se întâlnesc pentru închinare și rugăciune pe internet. La începutul acestei luni, bisericile din China și din alte țări s-au mobilizat online pentru a se ruga și a posti timp de trei zile.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Videoclipul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 815, difuzată în februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.