Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Invazie de lăcuste în Africa | Mapamond creștin

Una dintre cele mai vechi și distrugătoare insecte din lume face ravagii în Africa. Sute de milioane de lăcuste distrug recoltele care le ies în cale pe continent.

George Thomas, reporter: Pare o scenă din Exodul. Aceasta este cea mai mare invazie de lăcuste de deșert din ultimele decenii. Africa a fost invadată de miliarde de lăcuste.

Antonio Guiterres, Secretarul general Națiunilor Unite: Roiurile de lăcuste sunt uriașe și situația se înrăutățește pe zi ce trece.

George Thomas: În prezent, Sudan, Eritrea, Somalia, Etiopia și Kenya se confruntă cu ceea ce experții numesc cea mai gravă invazie de lăcuste din ultimii 70 de ani. Potrivit experților, un roi de mărime medie poate avea 150 de milioane de lăcuste. Ele parcurg 160 de km într-o singură zi și terenul afectat poate fi de mărimea a 250 de stadioane de fotbal.

Keith Cressman, Organizația pentru Alimentație și Agricultură: Un astfel de roi poate mânca exact aceași cantitate de mâncare ca întreaga populație din Kenya. Un astfel de roi poate mânca exact aceași cantitate de mâncare ca noi toți, în estul Statelor Unite ale Americii, New Jersey, Pennsylvania și New York.

George Thomas: Fermierii disperați din zona rurală din estul Kenyei folosesc pături și haine sau fac gălăgie cu oale și tigăi pentru a alunga lăcustele înfometate, însă nu reușesc cu adevărat să le oprească din a distruge recoltele. ONU a tras semnalul de alarmă cu privire la aceste insecte care se înmulțesc repede, cu până la 500 de ori până în iunie.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Caută-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Videoclipul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 815, difuzată în februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.