Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Intensificarea reacției față de COVID-19

În Statele Unite, președintele Trump intensifică eforturile și l-a desemnat pe vicepreședintele Mike Pence să se ocupe de această situație.

Mike Pence, vicepreședintele SUA: În următoarele zile ne vom asigura că toate resursele guvernului federal ne vor sta la dispoziție pentru a ne confrunta cu coronavirusul aici, acasă.

În Statele Unite, cele mai multe cazuri sunt în California. Potrivit guvernatorului Gavin Newson statul nu are numărul necesar de echipamente de testare. Potrivit unui avertizor de integritate de la Departamentul de sănătate și servicii umane, angajații care s-au ocupat de americanii evacuați din focarele virusului nu au avut o pregătire adecvată și echipamente de protecție potrivite. Președintele Trump colaborează cu Congresul pentru a aloca 2,5 miliarde de dolari în vederea pregătirii experților în medicină și pentru echipamentele de care au nevoie. Potrivit oficialităților din domeniul sănătății, riscul de contaminare pentru publicul american este scăzut.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 816, difuzată în februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.