Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Vizita lui Donald Trump în India

Președintele Trump a discutat despre probleme legate de libertatea religioasă în cadrul vizitei sale de două zile în India. El și prima doamnă au fost oaspeții de onoare la banchetul de stat organizat la palatul prezidențial din New Delhi. Potrivit președintelui Indiei, vizita liderului american a deschis un capitol nou în relațiile dintre Statele Unite și India. Trump s-a întâlnit și cu controversatul prim-ministru al Indiei, Narendra Modi. Cei doi lideri au pus bazele unei relații apropiate în ultimii ani. Libertatea religioasă dă motive de îngrijorare în India, mai ales deoarece partidul naționalist hindus al lui Modi pune presiuni pe minoritățile religioase. La emisiunea Faith Nation de la CBN, Frank Gaffney de la grupul Save the Persecuted Christians a spus că atmosfera din India este periculoasă pentru creștini.

Frank Gaffney, Save the Persecuted Christians: Din nefericire, este o țară periculoasă și va deveni și mai periculoasă pentru creștini deoarece partidele naționaliste hinduse ale lui Modi care îl susțin și l-au ajuatat să devină din nou liderul celei mai mari democrații din lume sunt foarte active în ce privește convertirea populației din India la hinduism. În India trăiesc aproximativ 100 de milioane de creștini și o comunitate mare de musulmani și alte minorități și religii. Problema este că oamenii care susțin acele partide, cel puțin cu acordul tacit al prim-ministrului Modi dacă nu cu susținerea sa evidentă, caută să convertească acele minorități la hinduism sau să le alunge din țară.

Înainte de vizită, Gaffney a spus că a cerut președintelui Trump să discute problema respectării drepturilor religioase cu primul-ministru. La o conferință de presă care a avut loc după vizita în India, președintele a spus că ei au discutat despre problema respectării drepturilor religioase. Ascultați!

Donald Trump, președintele SUA: Reacția primului-ministru a fost incredibilă. El spune că vrea să asigure libertatea religioasă. El spune că în India au lucrat din greu pentru a asigura libertatea religioasă.

Pentru administrația președintelui american, libertatea religioasă este o prioritate.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 816, difuzată în februarie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.