Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cea mai mare criză umanitară în prezent

De la slujirea refugiaților sirieni, la evreii din Ucraina care se stabilesc în Israel. Emily Jones vine cu detalii din Ierusalim.

Emily Jones: Unii o consideră cea mai mare criză umanitară din lume în prezent. În jur de un milion de civili fug de luptele care se duc între forțele siriene ale lui Bashar al-Assad susținute de Rusia și grupurile rebele islamice susținute de președintele Turciei, Erdoğan, în provincia din nord-estul Siriei, în Idlib. ONU a tras semnalul de alarmă.

Stephane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general ONU: În cazul Siriei, ne alarmează siguranța și protecția celor trei milioane de civili din Idlib și din zonele limitrofe din Siria. Primim rapoarte că atacurile aeriene continuă și fac victime în rândul populației civile.

Emily Jones: Președintele Siriei, al-Assad, speră să recucerească orașul Idlib, unul dintre ultimele avanposturi ale teritoriilor ocupate de rebeli. Turcia încearcă să oprească avansarea trupelor lui al-Assad și nu va permite sutelor de mii de refugiați să treacă de granița Turciei. Milioane de sirieni sunt prinși în conflict și nu au unde să se ducă, iar copiii mor de frig. Acesta este cel mai mare exod de la începutul Războiului civil din Siria.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Dacă nu știai, pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 816, difuzată în martie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.