Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cursa pentru un vaccin

Laboratoarele medicale de cercetare din întreaga lume se străduiesc să găsească un vaccin împotriva coronaviruslui. Un laborator din Israel a afirmat că are un avans de patru ani.

Emily Jones, reporter: Potrivit oamenilor de știință al Institului de Cercetare Migal din nordul Israelului peste câteva săptămâni vor avea un vaccin împotriva coronavirusului. După ce au lucrat ani de-a rândul pentru a realiza un vaccin împotriva coronavirusului pentru păsări de curte, ei au înțeles că virusul este legat genetic de coronavirusului uman. În prezent, urmează să ajusteze vaccinul deja existent pentru a deveni eficient și pentru oameni.

Itai Bloch, Chimie computerizată, Institutul de Cercetare Migal: Am obținut rezultate bune cu vaccinul dezvoltat de noi care a oprit infecția în cazul coronavirusului aviar. Sunt de părere că printr-o ajustare simplă putem modifica vaccinul nostru care a fost realizat împotriva coronavirusul aviar, pentru a-l putea folosi și la cel uman.

Emily Jones: Ei spun că vor avea vaccinul peste câteva săptămâni însă testarea poate dura luni și apoi, un an până la producerea în masă a acestuia. Ei speră că avansul lor poate fi răspunsul la această problemă globală.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 817, difuzată în martie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.