Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Chemare la întoarcere

Vremurile inchiziției spaniole au fost foarte grele deoarece antisemitismul a dominat Biserica. Acum, descendenții evreilor care au fost torturați pentru a se converti la creștinism se întorc, încetul cu încetul, în Israel.

Emily Jones: Ei sunt numiți Bnei Anusim, sau „fiii celor constrâși”, deoarece au fost nevoiți să aleagă între convertirea la catolicism sau moarte. Mulți au fugit în Portugalia și în Brazilia. Echipa Știrilor CBN a mers în Portugalia unde a găsit creștini și evrei care s-au rugat pentru descendenții lor, ca să redobândească moștenirea evreiască și să se întoarcă în Israel.

Joseph Shulam, Netivyah Ministry, Ierusalim: Dumnezeu spune prin profetul Obadia că evreii din Sefarad, eu sunt un evreu sefard, că evreii din Sefarad se vor întoarce în țară cu binecuvântarea lui Dumnezeu și vor stăpâni Neghevul. Israelul a încercat să stăpînească Negevul de 70 de ani care încă este gol. Negevul îi așteaptă pe acești evrei.

Emily Jones: Oficialitățile israeliene au spus echipei de Știri CBN că se poartă discuții cu privire la modul în care pot fi aduși acești 2 milioane de evrei înapoi în Israel.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomegatv/posts/

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 817, difuzată în martie 2020.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.