Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un bărbat spune că Dumnezeu l-a vindecat de Covid-19

În Statele Unite, un bărbat din Georgia celebrează o a doua șansă la viață după ce spune că Dumnezeu l-a vindecat de Covid-19. Clay Blently a fost internat 11 zile în spital și el a spus că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit când Dumnezeu a suflat aer în plămânii săi. Eric Philips de la CBN vine cu detalii.

Eric Philips, corespondent CBN: Clay Blently crede că Domnul i-a salvat viața pentru a putea spune povestea speranței, a răscumpărării și a credinței. Este ironic, având în vedere de unde crede că ar fi luat boala.

Clay Blently, s-a vindecat de Covid-19: Diavolul a vrut să mă ucidă.

Eric Philips: Clay Blently în vârstă de 59 de ani, este convins că știe de unde a luat boala.

Clay Blently: În data de întâi martie am cântat în cor. Am luat boala la biserică. Am fost vreo 45-50 de oameni în acea biserică, la acea întrunire unde m-am infectat cu coronavirus.

Eric Philips: Clay spune că după câteva ore de la acea slujbă de duminică, a început să aibă dificultăți de respirație. Lunea a ajuns la camera de gardă. Inițial, medicii i-au pus diagnosticul de pneumonie, i-au dat antibiotic și l-au trimis acasă. Vinerea, starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Astfel, Clay s-a întors la spital și a fost internat cu dublă penumonie. Medicii l-au testat de coronavirus și testul a ieșit pozitiv. Cantitatea lichidului din plămâni a crescut, situația devenind critică.

Clay Blently: Medicii mi-au spus că starea mea nu se îmbunătățește, de fapt s-a înrăutățit de la internarea mea. L-am auzit pe Duhul Sfânt care mi-a spus: „Ba nu, vei fi mai bine.”

Eric Philips: El a ales să Îl creadă pe Domnul, asemenea soției sale.

Suzy Bentley, soția lui Clay: M-am rugat și am cântat pentru viața lui. Căci El nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă.

Clay Blently: Da.

Eric Philips: Apoi, Clay, spune că la ora trei dimineața s-a întâmplat ceva.

Clay Blently: L-am simțit pe Domnul. Am simțit prezența Sa. Am simțit că a suflat aer în plămânii mei. Am inspirat adânc și am știut că Dumnezeu a suflat aer în plămânii mei. Când El a suflat aer în plămânii mei, am inspirat adânc și m-am vindecat. Medicii m-au consultat și mi-au spus că starea mea de sănătate s-a înrăutățit după internare, însă în acea dimineață plămânii mei au fost aproape fără fluide.

Eric Philips: Două zile mai târziu a fost externat.

Clay Blently: Isus încă mai vindecă. Cuvântul Său rostit va muta munții.

Eric Philips: Iată un detaliu interesant. Soția lui Clay și-a pierdut mama cu mai mulți ani în urmă în data de 17 martie. Dușmanul i-a spus că își va pierde soțul în aceași dată. Însă în data de 17 martie, Clay a fost externat.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 822, difuzată în aprilie 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.