Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Ajutor financiar pentru bisericile din SUA aflate în dificultate | Mapamond creștin 823

Îndemnul vicepreședintelui pentru a dona în continuare este de o importanță crucială. De fapt, potrivit unui sondaj recent, 47% dintre biserici afirmă că donațiile au scăzut în mod semnificativ. Pentru unele biserici mici din domeniul rural, asta ar însemna să-și închidă porțile definitiv. Așa cum ne va spune Abigail Robertson de la CBN, lucrările creștine au trecut la acțiune și ajutorul este pe drum.

Abigail Robertson, reporter: Numeroase grupuri creștine din țară colaborează pentru a trimite ajutoare financiare bisericilor mici care vor fi nevoite să își închidă porțile în lunile care urmează.

Benjamin Watson, fost jucător NFL: Multe dintre aceste biserici, unele dintre ele mai mici, sunt nevoite să reducă orele de lucru pentru angajații săi așa cum o fac multe dintre firmele din Statele Unite. Astfel, aceste organizații se confruntă cu constrângeri excesive.

 

Abigail Robertson: Fost campion național de fotbal american, Benjamin Watson, este una dintre persoanele cheie care conduc această inițiativă.

 

Benjamin Watson: Ideea care stă la baza ajutorării bisericilor este aceea de a încuraja Trupul lui Hristos ca în astfel de vremuri de criză, să ajute frații și surorile noastre care se confruntă cu greutăți.

Abigail Robertson: Watson, al cărui tată este pastor, a spus pentru „Știrile CBN” că planul inițial este acela de a strânge 500 de mii de dolari și de a distribui 3.000 de dolari bisericilor care riscă să se închidă.

 

Benjamin Watson: Nu există criterii în ce privește zona țării, însă bisericile între 50 și 150 de membri îndeplinesc criteriile pentru a primi aceste fonduri.

Abigail Robertson: Ajutoarele vor continua cât va fi nevoie și Watson speră că oamenii, dar și bisericile stabile din punct de vedere financiar vor contribui. Și guvernul ajută.

Steve Mnuchin, secretar al Trezoreriei Statelor Unite: Nu e vorba doar de afaceri mici. Este vorba de instituții filantropice, de antreprenori independenți, de patroni.

Abigail Robertson: Organizațiile religioase vor primi împrumuturi pentru a putea plăti salariile și împrumuturi pentru a putea plăti cheltuiele necesare.

Steve Mnuchin: Fiecare persoană care este angajată de o firmă mică nu își va pierde locul de muncă și nu va necesita ajutor de șomaj.

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.