Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

AO NEWS - 05 iunie 2020

1.Autoritatea Palestiniană se va declara ea însăși un stat ocupat?
Declarația șefului Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, privind decizia de înghețare a tuturor legăturilor cu Israelul, generează critici interne asupra acesteia, pentru că a fost adoptată fără consultarea eșalonului specialiștilor.

Oficialii Ramallah au declarat pentru TPS că reprezentanții Autorității Palestiniene depun eforturi să-și facă publicitate extinsă pentru a justifica decizia politică.
În stradă, Autoritatea Palestiniană este criticată pentru că nu a menținut ordinea publică în urma creșterii crimelor și a confruntărilor dintre clanuri. Mai mulți palestinieni au murit sau au fost răniți în urma unor astfel de confruntări.
Pentru situația actuală o posibilitate sugerată de către un înalt funcționar al guvernului Palestinian este să declare Palestina „stat aflat sub ocupație.” O astfel de declarație este destinată să atragă o implicare internațională directă în regiune.
Sursa a spus că, în conformitate cu acest scenariu, mulți dintre liderii Autorității Palestiniene vor fi solicitați să meargă în țările vecine pentru a servi ca guvern expatriat, în principal din Egipt și Iordania.

Sursa: TPS

2. Israelul va transfera fondurile fiscale către PA, în ciuda suspendării legăturilor cu Israelul
Israelul va transfera în zilele acestea fondurile fiscale pe care le încasează în numele Autorității Palestiniene în valoare de aproximativ jumătate de miliard de NIS – moneda israeliană - relatează surse din Autoritatea Palestiniană.
Aceste taxe au fost colectate de către Israel din activitatea economică a palestinienilor pe teritoriul său, așa cum prevăd Acordurile de la Paris din 1994, care dictează relațiile economice dintre Israel și Autoritatea Palestiniană, desi aceasta din urmă a suspendat unilateral relațiile cu Israelul săptămâna trecută.
Fondurile vor fi transferate către Autoritatea Palestiniană în următoarele zile, în ciuda faptului că Autoritatea Palestiniană de Administrație a finanțelor a transmis o directivă oficialilor săi să nu participe la ședința de coordonare lunară cu Ministerul Israelian al Finanțelor.
Israelul va face tot posibilul pentru a proteja sistemul civil din Autoritatea Palestiniană și, prin urmare, nu va reține banii obținuți din taxe, necesari finanțării acestuia.

Sursa: TPS

3. Numărul victimelor creștine crește în Nigeria
Viața urmașilor lui Isus din Nigeria este tot mai mult pusă în pericol. Conform unui nou raport, 620 de creștini au fost deja uciși anul acesta de militanții islamici. Un atac armat recent, care a avut loc în satul Gonan Rogo din nordul statului Kaduna, a dus la moartea a 17 creștini, printre care și Jonathan Yukubu, soția lui și cei trei copii, având vârsta de 6, 9 și respectiv 15 ani. De asemenea, un bebeluș de numai 6 luni și-a pierdut viața în urma acestui atac, care a avut loc la miezul nopții, când toată lumea dormea.

Sursa: GNA

4. Echipa mobilă de lucrători creștini ai fundației Billy Graham aduce speranță în criza din Minnesota
Echipa mobilă de lucrători creștini ai fundației Billy Graham se implică în criza din Minneapolis, Minnesota. Voluntari din Charlotte, Carolina de Nord, au venit în zona aceasta măturată de tulburările civile. E foarte multă mânie, este multă durere. E frustrare acumulată. Vedem o mulțime de oameni striviți de incertitudine în timp ce privesc resturile și distrugerea, iar alții marșăluiesc în grupuri furioase. Se întâmplă tot felul de lucruri inimaginabile. Putem vedea pe chipurile oamenilor un sentiment de deznădejde.
Dar, Îl cunoaștem pe Cel care ține cheia oricărei speranțe, care poate aduce lumina în mijlocul oricărei tragedii. Este Ușa spre speranță. Acea Ușă deschisă este Isus Hristos.

Sursa: GNA

Știrile fac parte din AO NEWS, difuzată în fiecare vineri la Alfa Omega TV. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Dă SHARE, distribuie :-)

Fii parte la răspândirea Cuvântului Domnului, la vestirea venirii Lui și la echiparea credincioșilor: https://alfaomega.tv/donatii

Etichete: persecutie, isus, egipt, autoritatea palestiniana, ramallah, finante, billy graham, nigeria, Floyd, Mahmoud Abbas, Iordania, anexare

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.