Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

În Taiwan, 100 de cupluri creștine reafirmă jurămintele de căsătorie | AO NEWS

Luna aceasta, 100 de cupluri căsătorite din Biserica Baptistă Pinjhen din Taiwan, au participat la o ceremonie religioasă pentru a primi binecuvântarea pastorului lor și pentru a-și reafirma jurămintele de căsătorie.

Recent, instanțele din Taiwan au decis să dezincrimineze adulterul. În cadrul unei asemenea atmosfere sociale, acest serviciu special, care a avut loc în Biserica Baptistă Lintou de pe muntele Yangming, a reunit cupluri din diferite generații și medii. Pastorul Huang Chiung-Jung, președintele Greater Taoyuan Christian Alliance a oficiat slujba de binecuvântare. Biserica Baptistă Pinjhen se luptă ca fiecare familie, fiecare soț și soție, toți frații și surorile să rămână în învățătura biblică. Divorțul nu este o rezolvare a problemelor din familie. Bărbații, în mod special sunt chemați să lupte pentru căminele lor. În timp ce societatea din jurul nostru se degradează și nu mai consideră adulterul ca fiind păcat, creștinii se ridică pentru a apăra valorile minunate și curate ale căsătoriei.

Apărăm valorile căsătoriei și familiei!

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.