Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Charlene Aaron, despre lucrarea în slujba reconcilierii între rase Știre Mapamond Creștin

Pentru mai multe informații referitoare la această mișcare de trezire spirituală, Wendy Griffith a discutat cu Charlene Aaron.

Wendy Griffith: Charlene, este uimitor ce s-a întâmplat acolo și ce continuă să se întâmple. Știu că i-ai intervievat pe dr. Charles și Lindsdey Karuku. Ei au spus că au simițit chemarea de a se duce la Minneapolis. Dă-ne mai multe detalii despre acest subiect.

Charlene Aaron: Această povestire mă entuziasmează și mă face să plâng, deoarece este impresionantă. Dumnezeu lucrează acolo. În primul rând, ei au participat la un post de 40 de zile înainte de aceste evenimente. Au simțit că Duhul Sfânt le-a vorbit, spunându-le să meargă la Minneapolis. Ei conduc o biserică la vreo 40 de km de Minneapolis. Au simțit chemarea lui Dumnezeu într-un mod anume. El este afro-american din Kenya. El este de culoare și este căsătorit cu o femeie albă. Evenimentele de acolo ne oferă o imagine uimitoare a reconcilierii între rase. Dumnezeu i-a trimis acolo la momentul potrivit.

Wendy Griffith: Ei oferă cu adevărat o imagine a reconcilierii între rase. Ce s-a mai întâmplat acolo? Au avut loc botezuri. Surzii aud din nou. Au avut loc multe miracole.

Charlene Aaron: Când am vizionat materialul video, am văzut că mulți s-au pocăit și au fost iertați. Noi nu am inclus acel material aici, dar se poate găsi pe site. În cadrul acestui eveniment, creștinii albi au îmbrățișat afro-americanii. Ei s-au pocăit și au cerut iertare pentru păcatul sclaviei comis de strămoșii lor. Oamenii au plâns, au avut loc vindecări, oamenii s-au smerit, s-au pocăit și iertarea curge peste ei asemenea unui râu. Asta se întâmplă la Minneapolis și este o imagine a ceea ce ar trebui să se întâmple în întreaga țară. Este ceva impresionant.

Wendy Griffith: Așa este. S-a profețit că va avea loc o trezire spirituală în Minneapolis. Ce ne poți spune despre acest subiect?

Charlene Aaron: Este vorba despre un profet, numele său este Joshua Giles. El va fi oaspetele emisiunii ”Prayerlink” de la CBN. El conduce o biserică în Minneapolis. El este unul dintre cei care slujesc, care ajută la botezuri. El și biserica sa, împreună cu alte biserici, s-au rugat de o vreme bună pentru Minneapolis. Dumnezeu i-a dat un cuvânt profetic, potrivit căruia urma să aibă loc o mișcare de trezire spirituală în Minneapolis chiar înainte de moartea lui George Floyd. Urma ca Dumnezeu să lucreze în mod măreț, iar mișcarea de trezire spirituală să se răspândească în întreaga țară. Iar acum vedem cum profeția se adeverește într-un mod impresionant.

Wendy Griffith: Charlene, înainte de încheiere, vrei să te rogi pentru o răspândire masivă a reconcilierii între rase, de la Minneapolis în întreaga țară?

Charlene Aaron: Absolut. Tată, în Numele lui Isus, Îți mulțumim pentru revărsarea Duhului Tău! Doamne, ai profețit în Cuvântul Tău că vei revărsa Duhul Tău peste orice făptură! Doamne, cerem o mișcare de trezire spirituală de vindecare între rase, Doamne, în toată țara, ca cea din Mineapolis, care să aibă loc în alte orașe, în alte state! Doamne, fă o lucrare măreață pe care numai Tu o poți face, Doamne! Unește inimile oamenilor, Doamne! Îți mulțumim, Doamne, că acest lucru nu este greu pentru Tine, că Tu poți face mai mult decât Îți cerem! Vino Doamne, revarsă-Ți Duhul, dragostea, acel șuvoi vindecător peste fiecare inimă! M-am rugat în Numele lui Isus. Amin!

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.