Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

O descoperire surpriză | Știre Mapamond Creștin

Dacă faci săpături în Israel niciodată nu știi ce poți găsi. Recent, o familie a avut parte de o surpriză enormă în timpul unor lucrări de renovare, când au descoperit o comoară importantă de pe vremea lui Isus chiar sub podeaua din camera de zi. Ei au găsit o mikve, o baie folosită la ritualuri, veche de 2000 de ani. Ei au apelat la Autoritatea de Antichități din Israel. S-au mai găsit vase de ceramică și de piatră. Casa se găsește în En Kerem), care se presupune că a fost orașul natal al lui Ioan Botezătorul.

Amit Reem: De la începutul secolului al VI-lea e.n., creștinismul a identificat cartierul En Kerem ca fiind locul unde s-a născut Ioan Botezătorul. Aici s-a întâlnit Elisabeta, mama lui Ioan, cu Maria, mama lui Isus.

Emily Jones: Potrivit autorităților, baia pentru ritualuri a aparținut unei persoane importante, care a trăit acum 2.000 de ani.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.