Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

O statuie a lui Vladimir Lenin va fi inaugurată în Germania de un partid de extremă stânga | AO NEWS

O statuie a lui Vladimir Lenin va fi inaugurată în curând în orașul german Gelsenkirchen. Aceasta va fi prima statuie a lui Lenin din spațiul fostei Germanii de vest, informeaza Mediafax.

Este o victorie a partidului de stânga MLPD ce a câștigat un proces cu administrația orașului, care inițial s-a opus acestei acțiuni. Presedintele partidului, Gabi Fechtner a declarat într-un comunicat că Lenin era un gânditor înaintea timpului său, de o importanță istorică mondială, un luptător timpuriu pentru libertate.

Mai mulți cetățeni ai orașului german, nemulțumiți de acest demers au depus o rezoluție către Consiliul General al orașului, precizând că Lenin simbolizează violența, represiunea, teroarea și suferința umană îngrozitoare.

Dacă peste ocean se distrug simbolurile civilizației occidentale, iată că în Europa sunt reabilitați dictatori și criminali. Acastă situație este cel puțin bizară. Se pare că asistăm la o degradare accentuată a valorilor morale a societății. Lenin este un simbol al luptei împotriva lui Dumnezeu și a regândirii proiectului social, scoțând învățăturile creștine afară.

Sursă: Mediafax

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.