Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

AO NEWS - 26 iunie 2020

1. Generali IDF către Trump: mergeți mai departe cu declarația de suveranitate în Iudeea și Samaria

Un grup de foști generali ai IDF armata israeliană și înalți oficiali de securitate i-au solicitat președintelui Donald Trump să urmeze planul său de pace numit și Acordul Secolului și să permită Israelului să declare suveranitatea în Iudeea și Samaria în următoarele săptămâni.

Trump este presat să ia o decizie finală cu privire la această mutare istorică. Ambasadorul S.U.A. în Israel, David Friedman, a revenit în America pentru a participa la o întâlnire cu președintele.

Înainte de plecarea sa, Habithonistim - Protectorii Israelului, o organizație care reprezintă peste o mie de ofițeri în rezervă, militari și soldați de luptă, a scris o scrisoare și i-a cerut ambasadorului să o transmită lui Trump.

În scrisoare, generalii au mulțumit lui Trump pentru „angajamentul său profund față de Statul Israel și poporul evreu” și l-au rugat să urmeze planul de pace.

Scrisoarea se încheie prin invocarea cuvintelor lui Dumnezeu către Iosua „în timp ce stătea în fața râului Iordan, a fost pregătit să conducă Națiunea Israel în Țara Făgăduinței”, așa că vă spunem și noi astăzi:„ Fiți puternic și curajos!”

Sursă: TPS

2. „Anarhiști și agitatori”: cine se află în spatele violenței care zguduie America?

Președintele Trump îi numește anarhiști și agitatori, dar cine este cu adevărat în spatele violenței care zguduie America și face apel să nu mai existe poliție? De ce vor să distrugă această țară?

Mafia de stânga încearcă să ne demoleze moștenirea, astfel încât să o poată înlocui cu un nou regim opresiv pe care să-l poată controla, a insistat președintele Trump.

Departamentul de Justiție spune că grupurile de stânga, inclusiv Antifa, sunt inițiatori ai acestor proteste violente. Ei distrug statui și alte simboluri ale civilizației occidentale. Dar cine este Antifa?

Este un grup antifascist format inițial în Germania în anii 30. Ei au fost staliniști, care s-au angajat să combată naziștii.

Codul lor este să fi curajos, dur, să ai un comportament bărbătesc și să fii oricând gata să devii violent. Aripa militantă a Antifa se numește Revolta Redneck. Două dintre obiectivele sale principale sunt abolirea completă a sistemului și eliminarea departamentelor de poliție la nivel național.

Sursă: CBN

3. O statuie a lui Vladimir Lenin va fi inaugurată în Germania de un partid de extremă stânga

O statuie a lui Vladimir Lenin va fi inaugurată în curând în orașul german Gelsenkirchen. Aceasta va fi prima statuie a lui Lenin din spațiul fostei Germanii de vest, informeaza Mediafax. Este o victorie a partidului de stânga MLPD ce a câștigat un proces cu administrația orașului, care inițial s-a opus acestei acțiuni. Presedintele partidului, Gabi Fechtner a declarat într-un comunicat că Lenin era un gânditor înaintea timpului său, de o importanță istorică mondială, un luptător timpuriu pentru libertate.

Mai mulți cetățeni ai orașului german, nemulțumiți de acest demers au depus o rezoluție către Consiliul General al orașului, precizând că Lenin simbolizează violența, represiunea, teroarea și suferința umană îngrozitoare.

Dacă peste ocean se distrug simbolurile civilizației occidentale, iată că în Europa sunt reabilitați dictatori și criminali. Acastă situație este cel puțin bizară. Se pare că asistăm la o degradare accentuată a valorilor morale a societății. Lenin este un simbol al luptei împotriva lui Dumnezeu și a regândirii proiectului social, scoțând învățăturile creștine afară.

Sursă: Mediafax

4. Bisericile din Anglia se luptă pentru dreptul lor de a oficia servicii religioase

Un pastor fost practicant de sport nautic – surfing, a primit permisiunea oficierii primului serviciu bisericesc în aer liber în Marea Britanie, după ce autoritățile locale inițial i-au refuzat permisiunea de a găzdui evenimentul pe coasta de sud a Angliei.

Dar după multă rugăciune și ajutor din partea Centrului juridic creștin și a unui politician local, slujba a avut loc duminica trecută. Păstorul Matt Timms de la Wave House Church, spune că a fost remarcabil să vadă cum au răspuns la acest eveniment bisericile locale și mass-media națională.

Bisericile din întreaga lume sunt provocate să găsească noi metode de a se aduna pentru rugăciune, închinare și propovăduirea mesajului de speranță al Evangheliei. Astfel de evenimente sunt o sursă de inspirație pentru alte biserici ca și acestea să aibă modele pentru a reuși să treacă peste provocările fără precedent ale generației nostre, să gândească creativ la modul în care pot ajunge la comunitatea lor și să împărtășească atât lucrările, cât și cuvintele lui Isus.”

Sursă: GNA

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește nou apagină de facebook Știrile Alfa Omega: www.facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.