Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Realități și perspective MAGAZIN 30 iunie 2020

În primul rând, un grupaj de știri realizat de colaboratorii nostri de la studioul din Ierusalim al televiziunii finlandeze TV7.

Din scurtul grupaj de știri realizate de Global News Alliance aflăm că luna aceasta, 100 de cupluri căsătorite din Taiwan, au participat la o ceremonie religioasă pentru a-și reafirma jurămintele de căsătorie, iar un pastor primit permisiunea pentru primul serviciu bisericesc in aer liber în Marea Britanie după marele blocaj.

TPS informează că un grup de foști generali ai IDF armata israeliană și înalți oficiali de securitate i-au solicitat președintelui Donald Trump să nu renunțe la planul său de pace numit și Acordul Secolului, iar Nefesh B’Nefesh facilitează imigrarea în Israel din America de Nord a emigranților care se vor întorce în Israel în următoarele trei luni.

Donald Trump urmează să ia o decizie importantă cu privire la poziția pe care Statele Unite ale Americii ar trebui să o aibă asupra planurilor Israelului de a anexa părți din Cisiordania, relatează CBN.

In final veți putea urmări grupajul de știri și informații din actualitatea internațională, realizat de colegii noștri români de la Romanian Television Network Chicago.

La Realități și Perspective MAGAZIN aducem în fața ta evenimente de pe întreg mapamondul, pentru ca tu să fii informat și eventual să poți adăuga în acest mod noi motive pe lista ta de rugăciune.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Unde ne mai poți vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/StirileAlfaOmega

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.