Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat o lege menită să protejeze sănătatea femeilor | AO NEWS

Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii a anulat zilele acestea o lege din Louisiana, care impunea medicilor ce făceau avorturi legale să obțină dreptul de liberă practică din partea unui spital. Legea a fost creată pentru a asigura sănătatea și siguranța femeilor care se confruntă cu situații de urgență după avorturi.

Pentru femeile ce susțin viața copiilor nenăscuți, această lege se referea la protejarea sănătății femeilor. Curtea Supremă are rolul de a supraveghea punerea în aplicare a Constituției tuturor statelor din America. Există mult subiectivism, iar în ultima perioadă legislația medicală a suferit modificări nefondate din partea Curții. Legislația medicală reglementa condițiile în care se pot efectua avorturi, urmărind regulile sanitare de protecție și igienă. În felul acesta, Curtea Supremă, abrogând astfel de legi, generează situații în care avorturile pot fi făcute fără a oferi minime reguli de siguranță pentru viața și sănătatea femeilor. Tragedia avorturilor va continua în aceste condiții, în mare măsură nereglementate, în care femeile sunt rănite și nu de puține ori, chiar ucise.

Președintele Donald Trump, susținător al vieții, se luptă pe căi legale pentru oprirea avorturilor. Mai multe fundații creștine s-au unit cu scopul de a proteja viața copiilor nenăscuți.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.